Jutros sam išao po 2 lit "črnoga" ulja / bučino ulje 😏. Jedan mi je tip (u limuzini) servirao "prometnu nekulturu", zaustavio se u njemu suprotnom traku za vožnju, (njegova je suvozačica izašla i on ju čeka) dakle u mojem traku za ulaz između stambenih zgrada. Niti je upalio 4 žmigavca, niti pokazje namjeru da se makne i oslobodi taj prometni trak. Ja trebam tuda proči, uči u dvorišni dio, ali nema šanse. Lijepo priđem ja njemu s lijeve strane u sebi suprotni trak, namijenjen za izlaz vozila iz dvorišnog prostora, ako netko bude htio izači budem se maknuo na tlakavce i travu. Upalim 4 žmigavca i čekam da mi donese ulje. Gleda mene majstor iz limuzine i kao ne vjeruje što sam mu napravio. I počne trubljenje s ulice, želi crni Golf u dvorište, a limuzina mu blokira prolaz. Gleda limuzinac mene, gleda Golf, kresne limuzinu i preparkira se ispred 2 invalida. Vozačica crnog Golfa spusti staklo i upozorava me, pa kako ste stali: gospođo ja Vama nimalo ne smetam, Vas je blokirala limuzina, da je bilo tko htio izači ja bi se odmah maknuo. Ona je mirno prošla dalje u dvorišni prostor, a i ja sam potom preparkirao svoj auto. Ljudi s pločnika su gledali i slatko se podsmjehnuli limuzincu, ispred 2 invalida. Skužio je da ga ljudi komentiraju, upalio je limuzinčinu i ostavio svoju suvozačicu i nekamo je otišao.
Jedva čekam današnje poslijepodne, jer imam poziv na "jednu izuzetnu pokaznu vožnju" , koja bude rađena pod budnim očima jedne strašno respektabilne ekipe stručnjaka. (Nisu strašni kao baba roge nego su dokazani stručnjaci👌)