• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ko bu zbukal po toj vrucini??? Moral bus ih hudo zalijevati
Ja nebum, a ko se bu znojil i vlagu udisal.... njemu bu nezgodno.

Pa to ti i govorim. Da se ne zaiskriš ili zgoriš
Ma nemaš brige, ja sam učil od najboljih ;)
Nekad davno je meni jedan poštar koji je bil mešter za telefonske linije struju na kuči delal.
Ja sam štemal, pomagal kable držati i pomalo gledal i pital kaj mi nije bilo jasno.
Kad sam se malo širil više mi usluge takve vrste nisu trebale.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ko da su krti prevlačili kablove i vrtali rupe :hahah:
Ja delam po starinski, majzl i bat.
Nemam ja šlicerice za par soma kuna... jedino kaj imam su krune samo kaj kvadratne još nisu zmislili ;)

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
@ZJ čestitke sineku, sa gimnazijom treba fakultet, škola nikako nije lagana, u smislu prilagodbe, ima dosta stvari koje su nepotrebne, ako ih ne želi naravno. Glazbeni, likovni, latinski... Nebitno, samo osobno mišljenje. Pružit će mu dobar oslonac za dalje, ali ništa ne može pripremit na stil i količinu gradiva fakulteta. Semestar je kratak, ono što rade gotovo čitavu godinu u srednjoj, to je semestar na fakultetu. Uff, da mogu i ja sad u srednju nazad, najbolja godina života 4. srednje poslije mature i prvi posao preko student servisa. Hehe, nit brige nit pameti. Sad su samo brige došle, pamet je ostala na nuli. :hahah: :ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Poslije ovakvog okruženja:
IMG_20220709_144808.jpg
Jučer smo se mi penjali na našem malenom brijegu (a tri put je viši od ovog prethodnog vidikovca 🙃)
Naši kontrasti:
IMG_20220711_162222.jpg
A i naši su se borovi baš okitili:
IMG_20220711_162242.jpg
Ponovo srdačan susret sa našim susjedima, iako je posao - bilo je uživanje u špricanju "gorica", za mene je to puno bolje od "roštiljanja" na plaži, ili ubijanje dosade u sjeni terase uz križaljke, novine i ekran mobitela 🙃🙂.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,915
Nipla na metalnom kotaču od freze neće primiti mast.

Skinuo niplu, nije problem u njoj. Ona uredno prolazi. Ali kad stavim mazalicu neće ići mast unutra. Nabija pritisak i onda samo iscuri.

A točak cvili. Da napomenem sve redovno podmazivano..

Šta mi je činiti?

IMG_20220711_182814.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
En konj pije kavu na Croduxu, a ostali 58, se odmaraju preko puta :hahah: bili smo na "mačevanju" 2,5 sati
IMG_20220712_121606.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Najviše štete je ak se ostavi neopran ili se ne opere potpuno. Zemlja koja se nalovi drži vlagu, a to za železo nikad nije dobro.
Kak mi je pranje odozdola smrt (možda je ove sa zadnjim vratima lakše prati, ali moj ih nema), ne malčiram svaki čas nekaj malo nego čekam kad imam posla za cijeli dan ili dva. Malčiram 2x godišnje, u lipnju (trava) i u listopadu (kuruznica i trava). Odmah nakon malčiranja pranje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ujedno ima tko shemu i/ili manual?
IMG_20220713_130950.jpg
Stoji cca 11 godina, na moru sam dobio ideju, kako ga upotrijebiti, raspakujem ga, kad ono niti jednog papira, samo 2 šarafa za na zid 😖😥🙃🤔. Novi novcat, nikad otvoren, trebao je biti UPS za centralno na drva...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh