Danas sam malo zaposlil kopiju da vidim jel još može.
Spiljeno i skalano cca 6 metara, još samo treba pospremiti, a nastavak u neke druge dane, kad bu vremena.
A ja hrabro čekam plinske zimske cijene.
Il bum se ogrijala il bum skviknula pitanje je sad, a odgovor budem znala jako brzo - već za tri dana, a onda dan za danom dalje.
Moj je opskrbljivač Međimurje plin bio gubitaš još prošlu ogrjevnu sezonu, i sada imaju plan zaraditi na ovoj sezoni grijanja na mojem - našem đepu.
Živo me zanima račun za sljedeći mjesec a pogotovo za 10,11,12, 1,2,3,4, sigurna sam da budem zakuhala od užasa, što samo po sebi ne bu loše, dapače, dok me oblije vrući znoj i kosa mi vrisne u jež frizuru toplo mi bude ko u finskoj sauni i ne bu zime makar mi bude možda i zima bez obzira na visinu računa a manjak topline koju usprkos visokom računu ne bum dobila.
Sad se još moram raspitati prima li tko energetske izbjeglice u zimskoj sezoni da bezeciram smještaj dok još nema konkurencije, nemrem računati da sam jedina kojoj je ovak briljantna ideja pala na pamet pa navale sa svih strana konkurenti, možda da patentiram ideju i naplaćujem autorsko pravo onima koji me pokušaju plagirati? Pa skupim lovu za platiti plin za na termostatu 23 stupnja - eto, nisam prezahtjevna, meni je to dosta toplo, taman da mogu fino u kratkim rukavima prezimjeti zimu u svojoj kućici - svojoj slobodici.
Pomozte braćo Hrvati, može i druge nacionalnosti, sila Boga ne moli, ne dozvolite da zimi izgledam ko Eskim, Rvatica sam a ne Eskim pa bih vrlo rado da se to i vidi odmah na prvu a ne tek dok s mene cincelice popadaju na proljeće dok me sunce ogrije.