• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,205
Malo jučerašnje zanimacije+4 cisterne gnojovke

Prilozi

• IMG-be7d319ccc958afe2445d6ba1b9af32e-V.jpg
    IMG-be7d319ccc958afe2445d6ba1b9af32e-V.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 40

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,896
Pa ja tako trošim i na karticu😉
I ja sam tak prije...ali sad podižem gotovinu jer vidim koliko malo imam, pa manje trošim.
Jedino nemam pregleda na kaj je otišlo i koliko je potrošeno.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,926
Ja sam u jednom trenutku otišao u banku i vratio sve kartice debitne, revolving, Mastercard, eurocard,visa,kreditne i bilo kakve,jedino žiro i tekući račun,a i to bih najviše volio da ide direktno na ruke ali nedaju žele imati kontrolu.
Jednom mjesečno idem u banku i porješavam što imam ostatak je moj.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,325
Znaš li uopće kaj prodaješ?
OFF
Ja ti ove ne prodajem, a niti više ne održavam, ali bili su jednako tako povezani kao od kolege forumaša s elestičnom spojkom i imali su snagu cca 110 KW - motor i istosmjerni generator su na slici... od karusela promjera stola 4m...U donjem dijelu slike nije elektromotor nego pobudni generator :). Hodao si blizu njih, na svega par metara... svojevremeno...
Picture 013.jpg
Moja stara fotka za uspomenu, jedva ju našao na CD-u, a sad moram van, trkommm dalje 🏃‍♂️

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,896
To se zove Ward-Leonardova grupa, s uzbudnikom ("budilicom"), danas bi rekli VSD.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,067
Ima li tko kakve podatke i gdje bi se mogli naći o ovom KONČAR generatoru
tip: SGBP-160K-2NS

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,973
Propala mi fora... Nije to moje momci, otvorio danas vrata stubišta jedne zgrade, kad vidim pored ulaza, okinuh sliku i reko idem brzo prodat, zato i napisah, ne znam čije je, ali znam gdje je... Zajebancija, kujite? 👀😂😂

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh