• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ovo je zanimljiv i lijep dio tog posla, kombinatorika sa svim tim elementima potrebnim za hidraulični agregat, određene namjene.
Svejedno, trebao bi posao brže napredovati, daj gas malo...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Vezano na temu "vuzmenke", ja sam godinama odobravao kolegi s posla 1 dan godišnjeg, radi "pripreme drva i vuzmenke". Iza toga su dežurali pokraj nje, da im konkurencija ju ne bi vužgala, bez njihovog znanja. Ljudi to "u njegovom kraju" tradicionalno slažu prave tornjeve od cijepanica, natječu se čija bude veća, viša, ili duže gorjela. Pritom se istinski druže i zabavljaju.
Oko mene je to na žalost splasnulo kao interes 😥. A znali smo i mi složiti velike vuzmenke, također se oko njih družiti uz vino, jelo... Šteta, sve što je u životu lijepo kratko traje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Naš, drugačiji Uskrs 😥.

Jučer prije podne nam je kćerka javila da se u susjedstvu naše crkve dogodila nezamisliva tragedija. Na dvorištu je, u igri poginulo dijete od 10 godina, nešto je palo na njega i nije mu bilo spasa.
Kad več pomisliš da gore ne može, jutros nas nazove šogorica i informira da je jučer iznenada preminuo naš susjed, rođen u prvoj kući do nas, (pukla mu navodno arterija), išao je s mojom suprugom u školu. Oženio se i otišao nekoliko km dalje "za zeta". Prije par godina mu je u prometnoj poginuo sin...

Htio ne htio moraš se zamisliti nad "životom", kako, zašto???

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Da,taj pokojni je bil moj prijatelj,a s njegovom ženom sam rasel. Tragedija ,za tragedijom u obitelji. A i njega,kao i nesretno stradalog sina si mogel tražiti pomoć u bilo koje doba dana i noći. I kako onda najti odgovor na ovo zadnje pitanje? Zašto???

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh