• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Treba samo pphlesati kaj zivotinje rade kad je malo hrane radi npr suše....ne tteba tu puno fklozofirati i velike pameti.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ljude treba potuč..našli su način i recept tako na nema krivca..ni oni .ni ovaj.nipakt..ni rosa...pokrivili su majmune...

Ne možete znati jer ne vjerujete a da bi vjerovali morate znati..ljudi su trenutno zarobljeni u toj petlji..

Nostradurus

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2012
Poruka
696
Pojavila se afrička svinjska kuga? U ovom video se raspravlja o čudnim koencidencijama u vezi s bolešću:

https://www.youtube.com/watch?v=9Tt6tQIp-Zc

Pojavila se nakon samo nekoliko godina nakon što smo mogli ponovo izvoziti svinjsko meso i ne zahvaća velike proizvođače i divlje svinje? Manifestacija liči na trovanje otrovom za štakore.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Rekao je točbo ono kaj je narod htio cuti..sad ima robe za sve popodnevne i večernje vijesti..

Narode moj gledaj u madije

Nostradurus

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2012
Poruka
696
Samo naivci su mogli očekivati da će inflacija smanjiti profit banaka dok one stvaraju novac iz ničega! Dizanje kamata zbog inflacije je samo stvorilo ekstra profit. Davno sam to pokazao u izračunu. Profit banke nije ugrožen inflacijom i povećane kamate su samo ekstra profit.
Zato ne nasjedajte na visoke kamate zbog inflacije. To vodi u ekstra profit banaka i ekstra gubitak kod klijenata.

Unicredit: Imamo rekordnih 4.4 milijarde eura neto dobiti u prvom polugodištu

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@Nostradurus a koje mjere oredlažeš ti, za ozdravljenje našeg kako si detektirao bolesnog društva i načina života? Daj nam ti tu nekakav recept prezentiraj, onako na jednostavan način...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
1. Zato jer tema nije usko bliska ovom forumu .
2. Zato jer lik piše samo u pvoj temi
3.zato jer (slažem se )nije bitno ali njegova veza s zemljom je eventualno mini kaktus na vlažnoj spužvi u klimatiziranom uredu.
4.ako več bude na forumu ne na ovom podforumu..eventualno uz temu poljobirtija.
5.koristi vas ili nas ko kuniće.
6. Anketu na vrhu bolje ne komentirati
7.postavio sam mu par pitanja ni na jedno nisam dobi odgovor
8.što znas o njemu kao članu?-slažem se ni to nije bitno).

Nostradurus

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2012
Poruka
696
@Nostradurus a koje mjere oredlažeš ti, za ozdravljenje našeg kako si detektirao bolesnog društva i načina života? Daj nam ti tu nekakav recept prezentiraj, onako na jednostavan način...

Jedna od prvih stvari za promjenu stanja u društvu je svakako spoznaja kako smo došli do ovog stanja tj. što su točno uzroci. Ako narod nastavlja s lošom praksom i podržava takvu politiku, ništa nas ne može spasiti. Što znači da je osobno obrazovanje ključan faktor, ali ujedno i nemoguća misija zbog Dunning-Kruger Efekta. Tu smo gdje smo baš zbog tog efekta. Iz toga se ne može nikako, nego silom. Što neće potrajati i opet ćemo se vratiti u prirodno stanje neznanja.

Dunning-Krugerov efekt je vrsta kognitivne pristranosti u kojoj ljudi vjeruju da su pametniji i sposobniji nego što jesu. U biti, ljudi s niskim sposobnostima ne posjeduju vještine potrebne za prepoznavanje vlastite nesposobnosti. Kombinacija slabe samosvijesti i niske kognitivne sposobnosti dovodi ih do precjenjivanja svojih sposobnosti.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ajde bez okolišanja prije nego napišem još nešto s čim se kolega @Nostradurus inače bavi? Znači što je osobni izvor prihoda, znam da nije bitno za forum ali komunicirati s nekim o kome ne znam ja a vjerujem ni većina forumaša ništa mi nije uopće zanimljivo.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Kurčić Krugerov efekt je primjenjiv na cijelu ovu temu kako već ranije rekoh. Ali zajebi mene, mene jebe i malik kurčić efekt pored ovog pametnog 🤣🤣🤣

Nostradurus

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2012
Poruka
696
Ajde bez okolišanja prije nego napišem još nešto s čim se kolega @Nostradurus inače bavi? Znači što je osobni izvor prihoda, znam da nije bitno za forum ali komunicirati s nekim o kome ne znam ja a vjerujem ni većina forumaša ništa mi nije uopće zanimljivo.
Osobni izvor primanja je moj vlastiti rad - samostalni privrednik. Ne javljam se na javne nabave, ne uzimam poticaje za posao ili stanovanje. Ne dižem kredite. Nemam dugove. Ne kupujem na kreditne kartice. Samo keš. Kao dipl. ing. elektrotehnike popravljam elektroniku i radim neke svoje proizvode. Nemam drugih zaposlenih. Živim u svojim mogućnostima, a ne na kredit.
Ali do polaska u osnovnu školu sam živio na selu i znam kakav je život od stočarstva i poljoprivrede.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Onda svaka čast, znači čovjek iz struke, tko zna možda smo i surađivali pošto se bavimo sličnim stvarima.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
1. Zato jer tema nije usko bliska ovom forumu .
2. Zato jer lik piše samo u pvoj temi
3.zato jer (slažem se )nije bitno ali njegova veza s zemljom je eventualno mini kaktus na vlažnoj spužvi u klimatiziranom uredu.
4.ako več bude na forumu ne na ovom podforumu..eventualno uz temu poljobirtija.
5.koristi vas ili nas ko kuniće.
6. Anketu na vrhu bolje ne komentirati
7.postavio sam mu par pitanja ni na jedno nisam dobi odgovor
8.što znas o njemu kao članu?-slažem se ni to nije bitno).
1. ovisno o kutu gledanja
2. osobni izbor, ni ja ne pišem u temi od IMT-a...
3. Hidroponski uzgoj
4. šank linija nije za svakog
5. slaba mu korist
6. pa dobro
7. probaj isto s političarima
8. jednako kao i on o meni...niš...

vidiš, nije sve crno-bijelo, može biti i u sivoj zoni... 🤭

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh