vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Treba samo pphlesati kaj zivotinje rade kad je malo hrane radi npr suše....ne tteba tu puno fklozofirati i velike pameti.
čovjek je davno otvorio ovu temu...ako je bilo u redu dosad, ne vidim razloga za neke sankcije...nije tema nezanimljiva niti koga provocira...ne mislim na njega nego na
Nostradurusa
@Nostradurus a koje mjere oredlažeš ti, za ozdravljenje našeg kako si detektirao bolesnog društva i načina života? Daj nam ti tu nekakav recept prezentiraj, onako na jednostavan način...
Dunning-Krugerov efekt je vrsta kognitivne pristranosti u kojoj ljudi vjeruju da su pametniji i sposobniji nego što jesu. U biti, ljudi s niskim sposobnostima ne posjeduju vještine potrebne za prepoznavanje vlastite nesposobnosti. Kombinacija slabe samosvijesti i niske kognitivne sposobnosti dovodi ih do precjenjivanja svojih sposobnosti.
Osobni izvor primanja je moj vlastiti rad - samostalni privrednik. Ne javljam se na javne nabave, ne uzimam poticaje za posao ili stanovanje. Ne dižem kredite. Nemam dugove. Ne kupujem na kreditne kartice. Samo keš. Kao dipl. ing. elektrotehnike popravljam elektroniku i radim neke svoje proizvode. Nemam drugih zaposlenih. Živim u svojim mogućnostima, a ne na kredit.Ajde bez okolišanja prije nego napišem još nešto s čim se kolega @Nostradurus inače bavi? Znači što je osobni izvor prihoda, znam da nije bitno za forum ali komunicirati s nekim o kome ne znam ja a vjerujem ni većina forumaša ništa mi nije uopće zanimljivo.
1. ovisno o kutu gledanja1. Zato jer tema nije usko bliska ovom forumu .
2. Zato jer lik piše samo u pvoj temi
3.zato jer (slažem se )nije bitno ali njegova veza s zemljom je eventualno mini kaktus na vlažnoj spužvi u klimatiziranom uredu.
4.ako več bude na forumu ne na ovom podforumu..eventualno uz temu poljobirtija.
5.koristi vas ili nas ko kuniće.
6. Anketu na vrhu bolje ne komentirati
7.postavio sam mu par pitanja ni na jedno nisam dobi odgovor
8.što znas o njemu kao članu?-slažem se ni to nije bitno).