• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Nikakve koristi od prosjeda. Lijepo je rečeno da oni mogu delati kaj hoće i kak hoće. Mislim na vlastodršce i njihove žetončiće. Možda se malo zamisle pred izbore, a onda opet sve po starome. Onak kak njima paše i od čega imaju koristi. Ali ovo spada u politiku, a to se na forumu nesme.....

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
ali ključan dan u 4 odnosno 2 godine, pozabimo sve kaj nas muči. Dobro, ne pozabe svi, ali večina ipak da,
Po pitanju izbora imamo tri skupine birača:
1.oni koji su zadovoljni trenutnim stanjem, I izlaze na izbore nebi li uspjeli zadržati takvo stanje i dalje.Oni obično izlaze u velikom broju.
2.oni koji su nezadovoljni i kritični,te smatraju da valja bar pokušati nešto uraditi da se situacija popravi.Njihov izlazak je prilično malen ali ih ima.
3.oni koji nisu ni zadovoljni ni nezadovoljni, kojima nije niti dobro niti loše, biblijski rečeno oni su "mlaki",ni vrući ni hladni.Takvi obično ne izlaze na izbore,a takvih je najviše.
Evo što ja osobno mislim o takvima:

Otkrivenje 3:15-17

Knijga O Kristu

15 Znam tvoja djela: nisi ni studen ni vruć. Da si barem jedno ili drugo!
16 Ali zato što si poput mlake vode, ispljunut ću te iz usta!
Znači ni Bog ne voli takve.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
@plus znamo kako valja hladni gemišt na ljetnoj vrućini,a kako kupica kuhanog crnog vina na zimskoj studenti vrijedi,jedino vino sa sobne temperature mlako ne valja pa taman bilo vrhunsko vinogorje i vrhunska berba,ajde živili vi meni :ppozdrav:

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
Ja ću samo postaviti pitanje, a što je to 2 - 3 tisuće eura u džepu? To na datum 29.10.2023. Vrijedi isto kao i 2 - 3 tisuće kuna 29.10.2021.

Ja osobno, prije sa 200 - 300 kn u džepu sam se osjećao čisto okej, znam da imam dovoljno i ako nešto trebam kupiti i ako trebam zarundat i ako me pajkani zaustave za sitni prekršaj, na licu mjesta, imam dosta.

Danas, kad u šlajboku imam 100€ već kalkuliram šta i kako, kontam gdje mi je bankomat (ukinuto ih pun k pa i onaj u mom selu) i kad ću stići do njega, jer brzo se živi, para kurcu ne vrijedi, a ljudske vrijednosti su odavna sve samo ne to - vrijednosti.

Pa se postavlja pitanje, i taj podrapanko... Koliko danas njegov rad i podrapana trenerka vrijedi? Ionako će ta shabana žena i on uskoro kod interniste, pa na xy tableta, pripravaka i ostalih sranja, pa za koju godinicu doza gore i još koji bombonček, pa za godinu - dvije, malo jača doza uz dodatak pilula za lilule da živci "ostanu" u zboru i onda dobiješ ljude sjebane od života, farmacije i sebe samih, a za koji *****? Za par hiljadarki eura u džepu?!

Jednom rob novcu - uvijek rob novcu, a to se od ljudi traži. Ja isto, kao i svatko tko živi po životnom kodeksu u vremenu u kojem živimo - ovisim o novcu, ali mu ne robujem, nikada niti neću, barem se iskreno nadam.

Rekao bih ja, pošten - jeben, a i onaj drugi što jebe, bude jeben kad - tad pa svakome na volju.

Ostalog se ne bih doticao da ne odemo u prevelike dubioze, a zapitam se dali da i ovo uopće objavim...
Tko jebe, taj i najebe :hahah:

Nostradurus

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2012
Poruka
696

Ukratko sve rečeno.
Ne može biti istina. Koje je onda opravdanje provođenje izbora?
Ne znači li to da, ako ideš na izbore, a ne možeš, najbolje odlučiti za sebe i društvo da u biti radiš sam protiv sebe?

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
708
Ne može biti istina. Koje je onda opravdanje provođenje izbora?
Ne znači li to da, ako ideš na izbore, a ne možeš, najbolje odlučiti za sebe i društvo da u biti radiš sam protiv sebe?
Koji je smisao provođenje izbora, hmmm. Možda zavaravanja naroda da mogu nešto promijeniti? Koju god smo mi to vladu izabrali, biva onako kako Brisel odluči. Znači, krajnju odluku donose ljudi koje mi nismo birali.
Evo npr Ursula von der Leyen. Dobila je 0 (slovima nula) glasova građana, a kroji ugled i politiku europske unije kao predsjednica europske komisije.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Razmislite:

Još na početku cirkusa zvanog k..., govoril sam neke činjenice koje sad Matrix spominje.

Nostradurus

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2012
Poruka
696
Evo prilike da povratite sve minuse koje imate naplativši se iz vlastitih plaćenih budućih poreza. Nešto kao što se Munhauzen povukao iz blata uhvativši se svojom rukom za kosu i naglo trznuo.
"Ministar Primorac je najavio i kako će nakon narodnih obveznica država ovog mjeseca prvi puta građanima ponuditi i kupnju trezorskih zapisa. Prvi krug upisa, koji se odnosi na građane, počinje 13. studenoga i traje do 20. studenoga do 11 sati. Pravo kupnje u prvom krugu imaju fizičke osobe punoljetni hrvatski državljani u RH i izvan nje, te strani državljani, rezidenti u Hrvatskoj.
Trezorski zapisi će se nuditi po sniženoj cijeni od 963,95 eura po zapisu s godišnjom stopom prinosa od 3,75, odnosno točnije 3,74 posto. Dakle, građani će nakon godinu dana po jednom zapisu dobiti 1000 eura. Upisivanje će se moći izvršiti isključivo u poslovnicama FINA-e."

Nostradurus

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2012
Poruka
696
Komentirao sam program stranke Odlučnost i pravednost (Karolina Vidović Krišto). To je najlošiji program bez gospodarskog plana.
Podržava se EU. Nema zamjerke na banke i monetarni sustav. U dobrom dijelu se pokušava sugerirati radnicima u zdravstvu, obrazovanju, sudstvu, sigurnosnoj službi, vojsci i policiji da će povećati plaće??? Kao da se želi kupiti glasače?
Nema rješenja za MIO fondove.

Program s komentarima je ovdje: 551.7 KB file on MEGA

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh