S
Sabit
Guest
Re: stočni sirak i sudanska trava
Zdravo zanima me jel ovo jedno godisnje ili vise godisnja trava.
Zdravo zanima me jel ovo jedno godisnje ili vise godisnja trava.
gmiža kaže:evo raste "pomalo"
nadam se da bude košnja krajem mjeseca :scratch
gmiža kaže:Šanana-nisam šprical nićim al koliko sam proćital može se špricat i s dikocidom a onda iz tog proizlazi i da se smije s deherbanom protiv širokolisnih korova, na 4,5 rali nemam problema s korovima al na jednom polju od 1,5 rali ima ih malo a valjda bude ok; tu mi je i najslabije niknula :!:
Bogec-malo me sram priznat al kak nije bilo kiše u ono vrijeme kad je bila 10-tak cm nis bacil kan, al nakon otkosa ide; nis baš dobar učenik al dobro bum dobil packe :mrgreen:
Sad je visine oko 35-40 cm, jel bu visine oko 1 m krajem mjeseca-mislim ju kosit kad bu te visine-da dobijem oko 80 cm prinosa stabljike :!:
Usput videl sam da na nekim mjestima počela je i busati :?:
gmiža kaže:Bogec, ništa od pive u ovu subotu8moram skupljat sijeno) al može drugu za vrijeme pauze za ručak.
Ma nije zbog love kan ne bačen več zbog toga kaj nije bilo kiše a kasnije kad se kiša pripremala da pada nisam te pital dal da bacim a i bilo mi je žal pogazit ju kad je već bila skoro pa ovak velika-al sad raste sve brže jel joj pogoduje ova toplina :roll:
markach kaže:prvi puta sam sijal sudana ,mislim da je šanana spomenul da ne kosit prije 50cm visine zašto? koristit ću je ispočetka za zelenu košnju a čuo sam da nije nikako dobro ako ode u sjeme jer ostane u zemlji kao npr.korov
neznam koju sortu točnu imam jer sam je dobil ,bilo je za pokuse
mario kaže:
cabage kaže:Moja je sva otrpilike 60 cm i sad smo počeli kositi zeleno za krave. Danas prvi dan. Nisu rekle da neće... :mrgreen:
cabage kaže:Moja je sva otrpilike 60 cm i sad smo počeli kositi zeleno za krave. Danas prvi dan. Nisu rekle da neće... :mrgreen:
Znam ja da će za 10 dana biti visoka skoro ko ja. Raste ko luda. Površina :scratch tko će to znat?? 3/4 jutra, a na toj su još i jedan plastenik manji, pa paprika i krumpir za doma, jagode, celer, mrkva, mak 8) , nešto karfiola i zelja :mrgreen:bogec kaže: