E baš taj od semenarne ljubljana da mi je naći po 5 kg pakovanje, dobro je sjeme i vrlo povoljno, trebam 10 kg.
teška pljačka i bezobrazluk pojedinih kuča oko sjemena sudansketrave i sirka,to njihovo pakovanje po broju zrna steram u m.....,ja sam sad uspio dovesti 20 kg SUSU ZA 520 KN,to mi taman za ral dosta a ne da se patim sa 8 kg na hektar kako stručnjaci kažu i još platim 1050 kn,:axe::axe:
U Prgomelju u jednoj poljoapoteci ,nazivao od do i eto nađe se,staviću navečer deklaraciju,to sijem male komade za košnju u zeleno:drinkers::drinkers:
Kak se zove poljoapoteka ili možda imaš broj?
može i meni broj rekli su mi ovi iz herbe da ce me nazvati kad dobiju ali ako se to izjalovi da imam rezervnu opcijuajkula hvala na broju
Kak se zove poljoapoteka ili možda imaš broj?
evo mislim da je ovo najpovoljnija cijena što sam mogao naći,danas sam posijao jedan paket na nekih 2200 kvadrata,sve redove sa sijaćicom
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us,260 kn za pakovanje 10 kg
roto drljača NE jer bude jedan dio sjemena otišao preduboko i nema šanse da nikne,ja sam sijao sa olt gama 14,ali spirala za sirak i lucernu a ne za žito,pošto sam sijao saferkijem sa 1 brzinom i bilo je dosta nepovoljan teren,broj na skali sam stavio na 4 ali kad je povoljna zemlja stavljam na 6 i 2 brzinom sijem,uglavnom bude garant dobro
tak sam sijal lani pa je nekak puno izgubljenog sijemena il preduboko il na površini 5kg na 1200m2 i bilo je rijedko a sijal sam 5kg na 0,5 rali sa sijačicom pa je bilo dovoljno.A kad bi samo običnom drljačom zadrljao?
tak sam sijal lani pa je nekak puno izgubljenog sijemena il preduboko il na površini 5kg na 1200m2 i bilo je rijedko a sijal sam 5kg na 0,5 rali sa sijačicom pa je bilo dovoljno.