Neznam što je na ovoj stranici napisano da djeluje i protiv sirka. Na boci piše da djeluje samo protiv širokolisnih korova i nigdje ne navode uskolisne korove pa tako ni sirak. Prošle godine sam prskao sa Radazin T50 međutim nema ga više u prodaji, povučen je. u vodu nisam miješao ništa više.
Za Terbis piše da nema ograničenja u plodoredu tako da može ići grašak poslije.
Ja sam danas išao kod moga "travara" da mi smiksa smjesu posto načupam trava u polju i onda nosim pred njega i onda on prema vrsti trava smiksa koktel kojim pršćem...tako radim 4-5 godina (jedino smo ove godine isli s Merlinom)...tako da se u imena samih preparata puno ne razumijem...a uz trave mu ponesem i jedan kukuruz tako da vidi fazu kukuruza ( radi u struci nekih 15-16 godina za zastitu bilja a diplomirao u Zagrebu)...e danas sam ga isao pitati za sirak i kaze da cemo sacekati dok nikne i onda tretirati na osnovu izniklog korova i vjerovatno bez prihrane preko lista, pa kad korov bude sasusen onda ici s prihranom za sirak preko lista....tako da cu imati 2 prskanja...a za prskanje poslije sjetve a prije nicanja se ne usudjuje davati nista upravo da nebi ostetio sirak.
Mislim nema ni on iskustva u radu s sirkom tako da ispipavamo obojica teren.