• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore 402

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Skineš cijevi, lajtunge, štangice...
Skineš kompresor (ak ga imaš), ili poklopac s onih 6 šarafa.
Okreni motor tak da zupčanici razvoda dojdu na oznake sa zupčanikom pumpe i slikaj to ili označi nekim flomasterom.
Otpusti šaraf na zupčaniku koji ga drži za osovinu pumpe i s njim skineš zupčanik s osovine.
Odšarafiš ona tri šarafa koji drže pumpu za kućište. Prije toga pogledaš oznake (crte) na pumpi i kućištu, tak da znaš poslije namjestiti statički kut...
tractor%20-%206031421503_0071.png

Davno sam to delal, pa se više ne sjećam detalja.

@MUHA to zna puno bolje od mene, pa bude ispravil ili nadopunil ;)

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Hvala ZJ i ovo će biti dovoljno. Bar da se netko potrudio da odgovori.

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
298
Pozdrav. Dali je neko nedavno skidao glavu sa svog štorca. Koji dihtung zamjenski vam se pokazao dobar. Znam da ima neki turski koji nije neka sreca. I ima neka marka Tesnilo. Navodno da je puno bolji. Ima jos mozda kaj za nabaviti bolje.

Najnoviji postovi

Na vrh