Izgleda da je jedino bolje pofarbana jedna motorka koja se čuva na istome mjestu.Dobro si ih pofarbal A kaj bi im se trebalo dogoditi kad su u regalu?
Izgleda da je jedino bolje pofarbana jedna motorka koja se čuva na istome mjestu.Dobro si ih pofarbal A kaj bi im se trebalo dogoditi kad su u regalu?
Reci ti kaj hoćeš, i smij se koliko hoćeš...ali su sačuvani.A kak bi farba izblijedila kad su traktori pokriti sa dekama ko da vode ljubav da se ne smrznu
Ček, tebi je sad složen na širinu od nepunih 150cm? Koje dimenzije guma imaš gore? Na ovom kaj sam gledal su bile 12.4/ nešto... Trenutna mu širina 160 cm sa tim gumama. Govorim od vanjskog do vanjskog ruba.Evo ti friške slike kak je na mojem, koji je na tvorničkoj širini od 1310mm.
View attachment 42935
Bočni razmak do nosača blatobrana sad je nekih 70mm,a kad se suzi bil bi 20mm.
Pri tome bi moglo smetati ovo rebro na nosaču sa zadnje strane blatobrana, no to bi lako riješil brusilicom. Koliko sam mogel videti, to bi bilo jedino usko grlo.
View attachment 42937
Ono kaj bi moglo biti problem je mali bočni razmak od nosača blatobrana do felge/gume od 2cm, pa bi tu nakupljal blato. Do samog blatobrana je 5cm više.
U pogledu s prednje strane traktora to izgleda podjednako. View attachment 42938