Traktor je 84 godiste!, ja sam ga platio 72 tisuce kn prije cca 2mjeseca!!! E sad!, ja sam na njega stavio radna svijetla cca 1000kuna trgo agencija, zatim servo volan rosi slovenija cca 550 eura i stavio novi set kuplunga hubzin ja misli 2200kn!!! Jedino od toga je problem kvacilo, katastrofa jedva smo ga postelali ,a novi set!!! E sad kaj ne valja jos nismo zakljucili ,dali korpa ,capice ili one 3 osovinice kak ih zovu duge i kratke!! Ukratko zazor je u prirucniku na 1,4 mi smo uspjeli dobit kvacilo na 0,7 !!!!
Kolega Komar!!! U rosi slovenija cca 550eurica!!! Za sad prezadovoljan,imal sam na 402 poluservo,ma to nema veze s vezom!!! Definitivno full hidraulika po meni!,a mane za sad imam, ali to me osobno ne smeta, je da mi zadnja hidraulika radi tek na malo vecim obrtajima posto orbitrol uzima ulje!! Mislim moze i jedno i drugo ali onda imas mali tvrđi volan ,uglavnom stelas protok na prioritetnom ventilu kak zelis da radi!!! I da kad se stela treba naci neku sredinu,jer drukcije radi dok je ulje hladno i gusto i dok je vruce ,tak je bar kod mene!!!! Ali uglavom ja zadovoljan!!!