Nejde sa zadnje strane.
Imaš dva načina: rastavi ga na onih 6 šarafa koji drže getribu za zvono. Tad budeš videl stanje. Ako je loša i prednja spojnička (a najčešće su obje), možeš ju također izvaditi.
Drugi je način da ga raspoloviš na zvonu.
Delal sam jedno i drugo, no više mi se sviđa najprije ga raspoloviti na zvonu, radi dugačke osovine kardana. Teško ga je sastaviti a da ne oštetiš semering ili pak ne saviješ dugačku spojničku osovinu.
Ako misliš kaj mijenjati, treba promijeniti sve u kompletu: obje osovine i zupčastu spojku. Mi smo probali mijenjati samo spojničke, ali nisu dugo trajale, jer je spojka poderana, pa imaš glodanje od početka. I pri sastavljanju nemoj šparati na grafitnoj masti u ripnima.
Prije toga skini poklopac s desne strane, onaj koji drži filter hidraulike i pogladaj kakvo je stanje spojničke.
Moj ti je savjet da pribaviš te tri stvari i imaš ih u rezervi, a tjeraš dok ne prestane vleči.
Ne razumijem ovo? Pa kaj bu to delalo obzirom da kiper ventil ne radi dok ne podižeš ili spuštaš ručicu? Ili bi trebal netko u kabini stalno držati ručicu? :shock:
Pa naravno. Svežeš ga gumom i onda je stalno u tom položaju.
A kaj misliš kak se to radi za balirku, koja treba stalni protok ulja?
Napisal sam ti prije. Neki razvodnici na traktorima drže ručice u položaju bez povrata. Neki ne.
Na Štoreu je obični tropoložajni ventil za dvoradni cilindar, s povratom u nulu, pa ga treba ili premostiti dodatnim ventilom prije njega, ili fiksirati u položaju. I kaj je tu tak strašno?