evo i mene sa pitancem.
i ja imam štore 404 i zanima me zašto on tako jako raošta ( getriba ) ma da to je to kod svi njih tako,
i zašto ima onaj aspuh koji je okrenut prem dolje i zašto on dima na jega i to ponekad više nego na ovog gore....
evo i mene sa pitancem.
i ja imam štore 404 i zanima me zašto on tako jako raošta ( getriba ) ma da to je to kod svi njih tako,
i zašto ima onaj aspuh koji je okrenut prem dolje i zašto on dima na jega i to ponekad više nego na ovog gore....
nismo se razmeli, imam ja aspuh prema gore, ali ja pitam za onaj mali koji ide direkt iz motora!
nismo se razmeli, imam ja aspuh prema gore, ali ja pitam za onaj mali koji ide direkt iz motora!
imas jednu malu rupicu na njemu i ona ti se njvjerojatnije prosirila ona ti je inace za kondezat a ako ti se ona prosirila sad ti sve baca na nju zavari tu rupu i do nje izbusi malu rulicu za borerom 3mm jer ti je orginal rupica 3 mm a ova tvoja ti se ptosirila tako jaku da ti baca sve kroz nju ako si mislio na granu koja izlazi iz motora a ako si mislio na iberlav cjev koja izlazi iz motora tu se nis puno nemoze napravit kad pocije dimit kroz nju onda je motor polako pri kraju to jest uljne karike pa ti trosi ulje i dimi kroz iberlav nisi tocno naznacio gdje dimi na iberlav ili na rupici sa donje strane ispusne grane
imaju i drugi samo je drugacije izvedeno nisi primjetio primjerice imt533da mislio sam na taj iberlav, no nije mi jasno zašto štore ima a drugi traktori ga nemaju. I moj štore ne dimi jako na iberlav, ali susjedov da i još ima dolje aspuh to je užas, (mislim trebao bi ga malo poštelati) ima li netko info koliko koštaju retrevizori (moram ih zamijeniti mali su i staklo je skroz otišlo tj.folija)
imaju i drugi samo je drugacije izvedeno nisi primjetio primjerice imt533
Pobrisan dio posta koji je bio netočan!
Motorno ulje ide u mjenjač - super 3/5
Zwer, u krivu si. Getribe na Štoreu i U445 nisu niti slične.
Jedini dio, koji je zamjenjiv s jednoga na drugoga, je kratka spojnička osovina (na mojem se Štoreu vrti Universalova).