Evo konačno su se završili poslovi sad su svi konjiči u svojim garažama..sad pomalo pripremamo sve za iduču sezonu..no da se osvrnemo na moje pitanjce od prije...alnaser sam skinuo..to je strašno koliko je bilo mulja i smeča..sve sam rastavio, oprao u benzinu i posušio..ovak je stvar..pikse na jednoj strani uopce nema..to je jedna stvar za kupit..a druga da je onaj bakar pohaban na jednoj strani..e sad dali to smeta ili ne..sve sam poslikao pa ako ima ko iskustva s ovim nek pripomogne..Nisi rekel čiji je anlaser. Nemoj čekati predugo, jer ak je pukla osovina, mogla bi ti razbiti zvono.
Skini ga još danas i pregledaj bendiks i osovinu, jer je to posel od jedne ure najviše. Ak je osovina cijela, vrneš ga natrag.
Usput skineš prednji poklopac i pogledaš stanje četkica i kolektora. Ak nisu do kraja potrošene, mulj s kolektora i poklopca očisti krpom i sve vrni natrag.
Ak nekaj od toga ne valja, ionak je bolje odmah srediti, jer more napraviti puno veću štetu. Ak nemaš vremena za popravak, radije ga za to vrijeme pali na šlep.
Trik za skidanje onog gornjeg šarafa,ispod filtera goriva: gedora 17, iza nje kardanski zglob, pa dugi i kratki nastavak te čegrtaljka. Skini ga prvog, nakon kaj otpustiš ostala dva
Morao je skinut do izolacije, veli mi tokar, pa kak je to uopče palilo..reko hladan nikak, a topal nekak..al napravio sam ja kanaliće mada su mi neki rekli da ni ne trebaju..pa sam razmišljao..ak su na novom tvornički stavljeni kanalići onda moraju bit i ovdje..nije to budala konstruirala bezveze..tak da evo i slikicaMožeš lagano namazati, svejedno je što staviš. Jesu li ostali kanalići na kolektoru ili je morao skinut do izolacije?
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk