Traktor nije moj...
Pa tak sam i učinio te riseve jer je kolektor istokaren do izolacije, a opet ta izolacija nije pjena dok sa listom ideš da propadne u nju... Tak da se je koji put omakla..budem ja to riješil, ali mi se ne žuri jer čekam od četvrtka majstora da mi zalota četkice, pa još ih nije riješil..takvih sam sit..ako kaže da budu drugi dan onda nek budu..a ne kaj ispada kao da ga moliš da ti zabadava to napravi...kod nas više nemaš nit pravog majstora, nit od riječi...Za čišćenje utora na kolektoru treba napraviti malu primitivnu alatku, i to od starog lista pile za željezo jedan kraći komad, obrusiti je sa obadvije strane (tako tako da joj se suzi rezna površina) onoliko koliko je širok razmak od pločice do pločice.
Na taj način se puno lakše radi i uvelike smanji mogućnost grebanja kolektora. :8):
Evo u uputama za Štore 402 i 404 pise: štore 402 - 1550 kg, a štore 404 1850 kg. To su podaci sa sigurnosnim okvirom.
Ja sam si ih napravil. Vidla su se samo 4 šarafa izvana na felgi.Ma dobro mi dođu ti naprijed, a i orginal su od kad je traktor dopeljan kod mene. A ove za felge je malo i problem nač.