Ma dobro došli! I ti, i Muhaničar, i Zbalija...E, onda i ja dolazim gore
Nego, Bagudina, mogu ja suhoga donesti i bliže tebi...a i ovi "sa sjevera" su pozvani
Ma dobro došli! I ti, i Muhaničar, i Zbalija...E, onda i ja dolazim gore
E, onda i ja dolazim gore
Uvijek dobrodošao ti i tvoja obitelj.E, onda i ja dolazim gore
Uvijek dobrodošao ti i tvoja obitelj.
Idemo mam Zbalija?
Onda ništ jer se ne stignemo i provesti i poskenirati taj katalog.more, tak da stignem još u sobotu u Kutinu
Onda ništ jer se ne stignemo i provesti i poskenirati taj katalog.
Čuj, ja sam to napravil još 1996...
... i registriral ga godinama kao 402. Međutim,više ga nemogu tak registrirati.
Atest JE problem, jer sam pital na puno mjesta i nitko ti ne želi reći kaj treba.
Ukratko: račun od prednjeg mosta, izjava mehaničara da je to sve napravljeno prema tvorničkim uputama, pa zapisnik ovaj, onaj...tak da sam odustal. Nije registriran više, jer nemam vremena za hodanje okolo.
a zašto ga ne možeš registrirati kao 402 ? Koji su razlozi ? A da ti tehnički pregled dojde radit doma pa se dogovoriš sa preglednikom ?
Čuj, ja sam to napravil još 1996...
... i registriral ga godinama kao 402. Međutim,više ga nemogu tak registrirati.
Atest JE problem, jer sam pital na puno mjesta i nitko ti ne želi reći kaj treba.
Ukratko: račun od prednjeg mosta, izjava mehaničara da je to sve napravljeno prema tvorničkim uputama, pa zapisnik ovaj, onaj...tak da sam odustal. Nije registriran više, jer nemam vremena za hodanje okolo.
nesmije bit to neki problem, najveći problem ti bi trbal bit 1000kn kolko se plača atest (nevezano čega) i transport traktora u ZG na atest. Netrebaju ti nikakve potvrde nikakvih mehaničara (oni su tam neki mehaničari pa nek gledaju i analiziraju), eventualno račun ugrađenih dijelova...
Ako nije u neki auto problem atestirat motor koji nema nikakve veze s tim autom i felge i gume koje se nikad nisu ugrađivale neznam zašto bi bilo problem na jedan traktor atestirt originalne dijelove?
nesmije bit to neki problem, najveći problem ti bi trbal bit 1000kn kolko se plača atest (nevezano čega) i transport traktora u ZG na atest. Netrebaju ti nikakve potvrde nikakvih mehaničara (oni su tam neki mehaničari pa nek gledaju i analiziraju), eventualno račun ugrađenih dijelova...
Ako nije u neki auto problem atestirat motor koji nema nikakve veze s tim autom i felge i gume koje se nikad nisu ugrađivale neznam zašto bi bilo problem na jedan traktor atestirt originalne dijelove?
Čuj, ne komentiraj nekaj kaj neznaš, jer jednostavno neznaš!
Dvije se godine zaj... s tim i još to nisam riješil, niti u STP niti u CVH.
Kaj misliš da ne želim imati registriran traktor?
J...š pišljivih 1000-2000kn za atest. Problem je u tome da je to procedura koju mi nitko ne želi jednostavno napraviti, jer nitko nezna kak!
jbga, onda prešerafaj stari ovjes za tehnički a poslje tehničkog nazad na 4x4...
*a imaš i opciju da fino uzmješ vještaka i advokata pa da vidiš jel će negdje zapet....
Nemrem, prodal sam prednju osovinu
A kaj ako se dogodi sudar, pa vještak vidi preinaku koja nije upisana u knižicu? Onda bi bil na robiji za to. Bolje je da stoji v štaglju i odmara, te da nejde na cestu dok se to ne riješi.
nudi mi se štore 402 za 2000 evra u dobrom stanju sve ispravno kaj mislite kakvi su to traktori
poslikam pa stavim....Jesi li sguran da je 35-taku dodan prednji pogon?
Da nije bil originalno takav (35-45)?
Slikaj ga da ga vidimo.
Legalno nemreš registrirati bez atesta (čak niti preko veze više nejde), jer se mijenjaju sve važne osobine vozila: duljina, osni razmak, raspored opterećenja po osovinama, trag, masa vozila, najveća dopuštena masa vozila, vučna sila, dimenzije guma, pa onda i broj pogonskih osovina. Zapravo dobivaš novi traktor (kaj je uostalom i istina).
treba tebi samo malo veze pa nebu problema kod mene je jedan stavil na 402 prednji pogon ,malo je posla al se da rijesit uz pomoc tasta policajca.Čuj, ne komentiraj nekaj kaj neznaš, jer jednostavno neznaš!
Dvije se godine zaj... s tim i još to nisam riješil, niti u STP niti u CVH.
Kaj misliš da ne želim imati registriran traktor?
J...š pišljivih 1000-2000kn za atest. Problem je u tome da je to procedura koju mi nitko ne želi jednostavno napraviti, jer nitko nezna kak!
treba tebi samo malo veze pa nebu problema kod mene je jedan stavil na 402 prednji pogon ,malo je posla al se da rijesit uz pomoc tasta policajca.