vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
stručnjaci , kak se vadi spona na glavi volana ili bolje reči spona s glave volana ?
Ništ od toga, to treba redovito doštelavati a ne kad je več pol kruga lufta jer se na sredini podere a na krajevima grize pa nakon štelanja šteka volan.Mislim da je prije problem u pužu, jer se on većinom na jednom mjestu u sredini posete.
Probaj s onim šarafum na poklopca s desne strane glave volana smanjiti luft. Ak nebu zadovoljavajuće, uvijek ga stigneš rasklapati.
Tebi izrada alata nije strana i ja sam siguran da si buš ti radapciger za to složil pa i ako ti bu trebal jednom u životu.stručnjaci , kak se vadi spona na glavi volana ili bolje reči spona s glave volana ?
jebote kad ovo čitam uopče je upitno iz čega pišati :biggrin:http://zivim.hr/volim/poboljsajte-mu-muskost-u-pet-jednostavnih-koraka/
Ili pozoveš nekog s provjerenim alatom giggle):
Šalim se, ja znam da kad ti složiš alat nema šanse da zakaže a metoda predgijavanja može samo pomoči i eventualno kaj može stradati je semering.
to ni za živu glavu ..uglavnom nije na redu do završetka proljetno jesenskih radova u sljedečih 3-4 godinePuknuti jesi li uspjel izvaditi ? Ako nisi napni sa radap.. i nabavi štemericu za beton i sa njom tuckaj i mora popostiti .
nudio mi čovijek 402 prošle god s bočnom kosom, super stanje, 1300rh za 15000kn, išao bi bio i za manje al pošto mi opče ne treba i da ga uzmem nebi mogao nosit jedini priključak za koji bi bio namijenjen nisam niti razmišljao o tome......
A ja razmišljam drukčije. Da prodam 504 jer ne mislim upucavati vise u njega lovu, cijene su im dobre koliko vidim na njuskalu i da kupim nesto drugo samo je pitanje kaj...
S druge strane glupo prodat nakon kaj je sve sredjeno osim limarije