MaliMravac
Aktivni član
- Tu od
- 3 Lis 2023
- Poruka
- 148
Si probal? Jel su tiši?Što više to bolje ..najbolje je na čep narezati navoj i napuniti mast pod pritiskom...do vrha .
Si probal? Jel su tiši?Što više to bolje ..najbolje je na čep narezati navoj i napuniti mast pod pritiskom...do vrha .
Možda jer mu se auto ne pregrijava kod oranja ....Kak nikome ne padne na pamet vaditi termostat iz auta 🤔
hebo me pas al kolko se sječam kad sam kupil "original" utb termostat da sam ga gledal i čudil i mislim da je 74°C@MM, košta manje od 100 kn...ne bi trebalo biti problem. Mislim da je 87 ili 89C.
Pregrijavati se more radi nekoliko stvari: preopterećenje, premali rashladni sustav (moglo bi biti, jer Uni ima nekih 12...13litri, znači veći kiler), a najčešće je to zaštopan kiler.
Po servisnim uputama bi trebal otvarati na 83C i biti skroz otvoren na 95C.@MM, košta manje od 100 kn...ne bi trebalo biti problem. Mislim da je 87 ili 89C.
Pregrijavati se more radi nekoliko stvari: preopterećenje, premali rashladni sustav (moglo bi biti, jer Uni ima nekih 12...13litri, znači veći kiler), a najčešće je to zaštopan kiler.