• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore

• Temu pokrenuo vasso123
  • Datum prvog posta

MaliMravac

Aktivni član
Tu od
3 Lis 2023
Poruka
148
A kad sam je htel deti umjesto ključa kontaka, onda je bilo hrač , pljuc.
E moji kapetani posle bitke ...

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ja sam ti onda napisal ovo, isto kak i sad.

MaliMravac

Aktivni član
Tu od
3 Lis 2023
Poruka
148
Inače ovo rješenje od ZJ-a spušta čukice još niže i lakše se lupe s cipelom.
Ova pozicija je odabrana da ne smeta ni mjenjaču ni nogama. Može se doći i do čepa od kučišta zupčanika volana bez problema.
Za ono kaj meni treba, a to je da provjerim temperaturu kad mi se čini da je traktor malo vruć je i više nego dovoljno. Inače ovaj Teleoptikov strumač mjeri temperaturu unutar par stupnjeva točnosti i ima super oklop oko kapilare. Preporuka u svakom slučaju za isti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Kad smo o tome debatirali Teleoptika kapilarnog sam ti i preporučil radije nego strujiča.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
@MaliMravac zakaj dodatne instrumente nisi ugradio u instrument ploču?
Vidim da nisi skužil kaj ti je @MUHA rekel, dok je istovremeno zahebaval @ZJ, sporo ti to učiš od starih i prepredenih 😈🙃🥂

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kod mene je kabina i noga ide između mjenjača i sjedala, uvijek ..

dolje su dvije čuke , temperatura i zrak ...i tako več 30 godina ..nosači su ispod vijaka stupa volana ..ljevo i desno , 2 komada

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
A kak si se onda složil sa ZJ-im da preferiraš strujića? Post je tu: Štore
Eto, kolega Plus ti je pojasnil.
A vjerujem da ono da je večina shvatila kaj je značilo da vjerujem jedino živinom.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nisam ja to mesto zmislil, već je tak inače postavljen originalni manometar za zračno kočenje prikolice.
Meni je trebal nosač dodatnih osigurača, pa je onda "o istom trošku" izrezan komad u kojeg se (jednog dana, ako bu trebalo) mogu dograditi dva instrumenta i dvije kontrolne lampice, osim kaj nosi kutiju osigurača.
Inače, niti smeta niti noga zapinje u njega. Obično, kad se penjem na traktor, on je u 3. ili 4. brzini, pa noga ni ne ide niti blizu. Više me strah da nogom ne strgam šalter duplog žmigavca...

MaliMravac

Aktivni član
Tu od
3 Lis 2023
Poruka
148
Za moj pojam blonk nije zdravi zvuk..blonk se dešava kad se usisna grana napuni " bijelim dimom"..kad se konačno pojavi plamen taj bijeli dim koji je zapravo nafta "detonira"..nekad glasnije nekad manje glasno.

U svakom slučaju prije "blonka" nema plamena ,znači ni grijanja.

Tu bi ovako trebalo raditi:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Tu bi ovako trebalo raditi:
da..točno tak ..
probaj ga očistiti , vjerujem da i u usisnoj grani imaš sloj gustih crnih masnih naslaga ..tako i na grijaču.
Sam grijač izvadi, zagrij i propuši s naftom uz pomoč kompresora .
ovo je moj video , grijač na indosu

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ma pusti ih, vidiš da filozofiraju, a nitko nije niš konkretno napravil po tom pitanju.
Ti me kao poznaš i znaš sve što sam osim filozoforanja napravio? Možda si u pravu, možda u životu nisam vidio Štore...

MaliMravac

Aktivni član
Tu od
3 Lis 2023
Poruka
148
Ti me kao poznaš i znaš sve što sam osim filozoforanja napravio? Možda si u pravu, možda u životu nisam vidio Štore...
Pošalji sliku gdje si zmontiral dodatnu čukicu. Vrlo jednostavno.

Najnoviji postovi

Na vrh