• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore

• Temu pokrenuo vasso123
  • Datum prvog posta

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
311
Jel neko zna od cega bi to bilo. Znaci proslu zimu uradena glava. Skinuta, poravnata i sve stavljeno na novo. Sve je bilo dobro do neki dan kad sam opet pilio drva na cirkular. Ispocetka bilo sve super i kad sam isao 3-4 pit je opet pocelo. Opet mi baca ulje na auspuh.

Prilozi

• IMG_7768.png
    IMG_7768.png
    147.1 KB · Pregleda: 8
  • IMG_7767.png
    IMG_7767.png
    148.5 KB · Pregleda: 8
  • IMG_7766.png
    IMG_7766.png
    144.5 KB · Pregleda: 8

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,043
Izgleda da je išel pit 3 ili 4 puta, ali se nemre točno sjetiti. To se i meni dešava. I onda je posle pijače sel za volan i onda je krenulo po zlu, a dobro znamo da piti i voziti nejde skupa. Tak sam si ja to protumačil, uglavnom polazeći od vlastitog iskustva.:ppozdrav:

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
311
Doslovno samo to. Jer ostalo je bilo sve ok. Tak je majstor reko. A glavu je ravnal jer je dihtung imal malu rupicu pa je mjesalo vodu i ulje. A ravnal sam ga kod Očića koji je majstor za te stvari

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
435
Ne zamaraj se s tim već samo sjedni u traktor i po gasu, nemoj ga šparati. Ulje bu izgorjelo, a to ti se dogodilo jer si na malom gasu cijelo vrijeme pilil. Normalna pojava.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,947
Eto, kolega @F100666 je dal odgovor koji bi i ja napisal ali me samo zanimalo jel ste glavu skidali bez veze ili ne.
Ako je stvarno mješal vodu i ulje onda niste.

Samo gas u pod par krugova selom i on bu suh ko da filter čađe ima.

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
311
Na 1500 okretaja ga imam kad pilim drva s cirkularom.
Nisam bez veze. Bil je to problem i moral sam ju skidati.

Najnoviji postovi

Na vrh