M
tom traktoru očito očajnički treba jedno dobro poštelavanje i bosch pumpe i svega ostalog...Štore pa da ne vuče,to je glupost ,on se bude prije zakopal do uva nego da krepaursus kaže:Moj susjed ima mislim da 504 isto duplak i katastrofa nije mogao izvući praznu jednoosovinku u brijegu na cesti morao je stat u pola brijega.
Nekako imam osjećaj da je taj traktor lijen vidio sam kad mu da gasa negdje na 1500 okr/m kao da se ništa nije dogodilo uopće se ne osjeća zvuk ništa pa na mom ferdi daš gasa dobro se osjeti.
Dok bratić imam 404 duplak stariji ali puno bolji od ovoga,daleko bolji.
504 ima IMR motor 49 ks, a 404 je Fiat motor 42 ksursus kaže:Moj susjed ima mislim da 504 isto duplak i katastrofa nije mogao izvući praznu jednoosovinku u brijegu na cesti morao je stat u pola brijega.
Nekako imam osjećaj da je taj traktor lijen vidio sam kad mu da gasa negdje na 1500 okr/m kao da se ništa nije dogodilo uopće se ne osjeća zvuk ništa pa na mom ferdi daš gasa dobro se osjeti.
Mike kaže:tom traktoru očito očajnički treba jedno dobro poštelavanje i bosch pumpe i svega ostalog...Štore pa da ne vuče,to je glupost ,on se bude prije zakopal do uva nego da krepaursus kaže:Moj susjed ima mislim da 504 isto duplak i katastrofa nije mogao izvući praznu jednoosovinku u brijegu na cesti morao je stat u pola brijega.
Koji su novci u pitanju?Istrijan kaže:Pozdrav svima,nudi mi se jedan štore 502 sa imr motorom pa me zanima koliko su ti motori bili kvalitetni i ima li još dijelova za njih?