Teoretski si u pravu , međutim moja praksa govori drugačije mašina radi godinama i nema nikakvi znakova potrošenosti pilastične pikse , ako se i krena trošiti ko zna kada može izbiti , okrenuti za 180 stupnjeva i opet će radti kao nova , a nije to neznam ni koliko skupo da tokar napravi novu ,,, to što neko ima sa velikom remenicom , vjerujem da mu se istrošila ali ta mašina ima garantiram i velku brzinu okretaja a to je največe zlo , spori okretaji čuvaju čauru a i sam sistem rezanja radi onako kako je i predviđeno , a točno je da kardan ima svojih prednosti , Ima svakakvih načina izvedbi a u njih spada i ova moja a stavio sam je zato što smatram da je jedna od jednostavnijih izvedbi samim time što se jednostavno sastavlja , lako skida za pranje i odmah je spremna za manje zahvate mljevenja ručkom što nisam primjetio da je neko i to predvidio , večinom su složene na motor a i dobar dio njih je dosta kompliciran kod pranja jer nisu lako odvojive od postolja , ma znam nije problem odviti 4 vijka ključem ,,, ali mene je to mrzilo kod mljevenja pranja još razmišljati o ključu , maticama , a kada je kolinje kod mene onda se mašina mora nekoliko puta skidati jer meljem meso , luk , crijevnu mast , kuhano za krvavice a sve to se baš i ne može povezati uvjek da melje jedno za drugim što ne traži pranje , ovo je samo jedna od verzija za one koji misle slagati svoju mašinu na motor , kada se vidi više primjera onda sami izvlačimo iz svakoga po nešto i radimo svoju kombinaciju .