I
dino kaže:Koliko je to kuna ili €?
Ovog nebi uzeo jer ima prednju vuču,da nema prednju vuču,i sad da je u dobrom stanju,sad još da znam cijenu,meni kao 3. traktor na gospodarstvu,za lakše poslove,zašto ne!
dino kaže:A koliko ima radnih sati?
Ako je na traktoru orginal sat,i ako je on i malo normalno vožen,on mora odradit najmanje 10 000 - 15 000 radnih sati bez greške.
Mislim da nema straha kod kupovine,samo mu je cijena malo veča.
Dino post ti je na mjestu, a pogotovo ovo podebljano. U mom kraju (vidi lokaciju) i kao treći traktor na gospodarstvu ovaj stroj je dušu dao. Ja veliku većinu poslova radim s landinijem i eurowolfom (oba prednja vuča) i nema tog posla u kojem nisam bar jednom uključio tu prednju vuču, ako za ništa drugo onda da mi ne potjera traktor na nizbrdici kad zgrčem sjenažu recimo, pogotovo poslije ovih kiša kad moram kositi još po mokrom i već drugi dan baliranje.dino kaže:Čuj,steyr kao steyr je odličan traktor,ovo je malo stariji model,ali ako je u dobrom stanju odličan je,ako nije ,dijelovi su jako skupi za njega.
Ako se nevaram to je traktor 40 konja,i po mom traktor sa 40 konja nema šta radit sa prednjom vučom,malo mi je glupo što je na tom traktoru prednja vuča,a traktor od 40 konja ti nije za nikakve teže radove,bar u mom kraju.