ljudi sve lijepo je to svaka cast,i ja bih jedno sebi pravio,ali sto to udaljujete od traktora toliko,pokusajte bar nekako maksimalno pribliziti traktoru,sve ok kad on vitla i privlaci sebi trupac,ali ajd odvuci to na lager na dasci,ima mali fergo da se dize ko neizivljen vranac
Dobro bi došla ralica, barem 1m širine, tako kad izvlačiš trupce da ti neode pod vitlo, i bilo bi dobro ugraditi jedan koluturnik preko kojeg bi išla sajla, tako da ti nejde direktno sa bubnja.
Evo slika od vitla kojeg sam napravio prošle godine.
ima li kakve sličnosti izmedju ova dva vitla :weedman:
ovo mi je kumov traktor,a ja sam sa njim dosta dosta radio,pa sluze lance,posto su zasukani,nemogu se pokidati nikako,inace ima i grifove nema da ne povuce tegli ko bjesan konj
evo jedan hrv. proizvod....
Uploaded with ImageShack.us
Motor i vitlo odlični,ostalo nevalja,a nevalja zato što su dali motor 120ks a ostalo od LKT-a koji ima motor 80ks.neću dalje pričat da ne sramotim jedino što imamo svoje.
evo jedan hrv. proizvod....
Motor i vitlo odlični,ostalo nevalja,a nevalja zato što su dali motor 120ks a ostalo od LKT-a koji ima motor 80ks.neću dalje pričat da ne sramotim jedino što imamo svoje.
to je bratov službeni, nije baš da ga hvali, ali se ni ne žali...
može ako na to može stati pumpa od 30 kubika:rolleyess:http://www.njuskalo.hr/strojevi-gospodarstvo/multiplikatori-oglas-1073056
moze li ovo da goni pumpu 30 cm3,
kolega radi u šumariji vozi ovaj 120 konja,4god. star ništa se nije kvarilo kaže da je jako zadovoljan nije kao timberjack ali ni ne košta kao on
kolega radi u šumariji na ovom traktoru 120 konja,star je 4god. kaže da je zadovoljan nije se još ništa kvarilo nije kao timberjack ali nije mu ni cijena ista