puki , pločica se nemože dešifrovati
zdenko , nema potrebe ni za kakvim preradama , samo treba našpanovati (ili zamijeniti) lance i urezati seger osigurač na donjoj osovini gdje ulazi kardan , sve ostalo je ok
puknuti , sajla je dovoljno jaka , ona presovana i plaćena je 250e (znam pouzdano) dužina 114m , debljina 10mm ja mislim nisam mjerio
kopčanje je u tri tačke standardno , stim da ti ne treba toplink jer već ima taj sistem koji podiže dasku a cijelo vitlo ide mnogo manje gore dole pa tako da kardan skoro uvijek stoji u istoj ravni nebitno koliko je daska spuštena
hrvoje , možda i griješiš , meni ovo izgleda daleko bolje nego krpan 5 koji mi je bio opcija , imam duplo dužu sajlu , sistem slaganja sajle i sav je daleko masivniji , lamela je mnogo veća nego na krpanu
jedina mana je što je i dosta teži od njega ali imam ga sa čime nositi , uz njega sam dobio još i čoker lance i kardan i to vrijedi neku paru
drugih polovnih jednostavno nema da se kupi , niko ne prodaje , ovaj čovjek prodaje jer mijenja profesiju i izlazi iz ovoga posla , svako drugi prodaje zato što je vitlo pri kraju
u oglasima za lošije od ovoga se traži i po 2000e