• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šumarski traktori i vitla

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Da li netko zna kako se točno zove ovaj mehanizam za stezanje gurne oko drva, što se upotrebljava u ovom Video. Vidi se i na slici? Gdje bi toga bilo za kupiti. Izgleda mi nekako dosta praktično za neke stvari.
Screenshot_1.png

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Molim ako tko zna, kako se vade ovi bolcni sa timberjacka, stoje na sredini na zglobu i na prednjoj osovini na mjestu centralnog bolcna... Sila ne pomaže...

Prilozi

• IMG_20220209_075749.jpg
    IMG_20220209_075749.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 27

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Da li netko zna kako se točno zove ovaj mehanizam za stezanje gurne oko drva, što se upotrebljava u ovom Video. Vidi se i na slici? Gdje bi toga bilo za kupiti. Izgleda mi nekako dosta praktično za neke stvari.
Zovemo ga "ustaša"! U bilo kojoj trgovini traktorskih dijelova!

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ima sused novo 5,5t. Navodno su to najbolja slovenska vitla… Nemam osobno iskustvo…

• Like
Reactions: ZJ

AcA OPEL

Aktivni član
Tu od
25 Ruj 2012
Poruka
551
Ako se ne varam vitlo kupujes za IMT 539, a on ti ima brzi kardan. Zbog toga bi ti bilo najbolje da gledas vitlo koje je sto vise sporije, da ima veliku redukciju. Ima ovde kod mene covek 539 i stariji TAJFUN valjda 4t i stalno mu gusi traktor, ne moze metar drva da izvitla s njim jer je brzo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Sad kaje bolje?
Za tvoje zalogaje najjeftinije, mislim da bi Zenta zadovoljavalo tvoje potrebe. Ima prijatelj u kombinaciji sa 539 i prezadovoljan je.

A ovakav paket bi ta tebe bila dobitna kombinacija kaj se alata tiče.
Vreme nisam nigde u ponudi našel da se more kupiti.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ak već kupujem kupil bi uniforest ili tajfuna, ove divlje marke nebi.
Sad kad sve to gledam tajfun je najpovoljniji a kao najbolje je. Ne kužim u čemu je štos.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
ove divlje marke nebi.
Koje divlje marke?
Kupovinom ovog proizvoda pomažeš Hrvatskom gospodarstvu i Hrvatskom radniku..... a vitlo je stvarno u redu i dobro napravljeno.
I sve se možeš dogovoriti oko sajle, nekih svojih ideja i želja da ti nadošvasa gore kak tebi paše.

Najnoviji postovi

Na vrh