Ako se ne varam vitlo kupujes za IMT 539, a on ti ima brzi kardan. Zbog toga bi ti bilo najbolje da gledas vitlo koje je sto vise sporije, da ima veliku redukciju. Ima ovde kod mene covek 539 i stariji TAJFUN valjda 4t i stalno mu gusi traktor, ne moze metar drva da izvitla s njim jer je brzo.
A dal bu dobro za 539?kak da znam kak vrti?Kupljenec na tvojem mjestu bi odmah kupil tog tajfuna, već sutra, mislim još kad inflacija nije napravila svoje. Može se dogoditi da već sljedeći mjesec ne bude takva cijena.
Joj kaj ga kompliciraš,mi na 539 imamo Krpana 4T i radi bez problema,nije niš prebrzo.A dal bu dobro za 539?kak da znam kak vrti?
A kaj se ne smije s plavim u sumu, ja nemam pojima o tome??Kak to misliš na svoju firmu? Pa to je porezna prevara. To je gore od ovih kaj sa plavim dizelom idu u šumu… 🤔
Kaj se tice tebe i vitla, mozda bude i zlocest komentar ali jbg tak su i meni stariji govorili kad sam fantaziral.Pa nesme se kolko ja znam, ali neko trubi da se smije, zato je najbolje točit naftu da možeš bez straha bilo kam.
Nego jel ima neko Igland vitlo?
Igland 42s PTO Forestry Winch | Jas P Wilson
A 4.2T single drum PTO Forestry Winch suited to medium sized tractors between 30-70HP, it delivers robust, stable & efficient winching.www.jaspwilson.co.uk
igland-42s-vinsj | Nosted
Igland leverer her en robust, stabil og effektiv vinsj. Egner seg godt til landbrukstraktorer fra 30 hk og opp til 70 hk. Vinsjen er utstyrt med...nosted.com