e danas sam sa moga vitla osjekao one nepotrebne nosače , skratio donji lanac tako da španer ima svoju funkciju , stavio novi seger na donju osovinu , prištimao one makaze tako da lijepo stoji na traktoru , isprobao malo i tako
lamela je bila mokra jer sam ga prao ali sam opet zadovoljan silom povlačenja , sada lijepo stoji na traktoru bez onih željeza koja su štrčala na sve strane , ali me zeznuo neko ko je ona željeza stavljao , manganske ploče :madmana: jedva sam ih isjekao
sajlu sam cijelu razmotao i ima 136 mojih koraka , debljina 9mm , meni sasvim dovoljno
na njemu još imam da stavim vrh sajle da lijepo može da se zakačuju čoker lanci jer mi ovo trenutno što je na njemu se ne svidja nikako , nije funkcionalno jer se može samo jedan čoker lanac zakačiti
dobro sam se ukopao i zakočio i na malom gasu je uspio da ugasi rusa iako je redukcija prilično veća nego na krpanima i sličnim , probat ću ga zakačiti i na vladeka da vidim kako njemu stoji a i na onaj LTZ pošto će on vjerovatno biti zadužen za vitlanje
na njemu mi se svidja to što se daska tako lijepo podigne da ne smeta da se i uz prisustvo vitla zakači i prikolica , stvarno dobra stvar