da se nači torpedo rx po netu, neznam koliko pratiš oglase bio je jedan rx120 za 6000 ojra-bagatela pa da još uložiš u njega koju tisuču i imaš zmijutrazim same,hurliman,deutz,landini,torpedo 7506 imt 577
da se nači torpedo rx po netu, neznam koliko pratiš oglase bio je jedan rx120 za 6000 ojra-bagatela pa da još uložiš u njega koju tisuču i imaš zmiju
upotpunosti si u pravu 6000 eura je bagatela za takav traktor samo ti rx su jako bolesni na mjenjač!
ma svaki traktor ima boljku ovu ili onu ali kao priča o kočnicama na imt-u kad ih složiš znaš da su nove, a mjenjač-mislim da nije problem samo dobar majstor i ne šparati na zupčaanicima-a ovaj ti je još dobar bude vozil koju godinu kad za koji mj. baš taj prdne to ili uopče ne dirati pa makar imo samo rikverc i 3. ili složiti kako se spada
ma svaki traktor ima boljku ovu ili onu ali kao priča o kočnicama na imt-u kad ih složiš znaš da su nove, a mjenjač-mislim da nije problem samo dobar majstor i ne šparati na zupčaanicima-a ovaj ti je još dobar bude vozil koju godinu kad za koji mj. baš taj prdne to ili uopče ne dirati pa makar imo samo rikverc i 3. ili složiti kako se spada
slažem se s tobom za mjenjač da je dx onda uredu
dali je problem mjenjač ili pre jak motor za taj mjenjač
alo zakočite, na kraju na kojem sad nidu dobri mijenjači na dx ili rx
koliko metara godišnje napraviš
ma vidim da dosta pratiš temu pa sam mislio da je to nešto ozbiljnije
po koliko vitlaš m3 i pošto cijepaš
ako imaš C uzmi starog tama i opleti s prijevozom