ovo je šumska zvijer a svaki šumar ti uzima mjeru, ali vjeruj mi da ne treba nikakva zaštita jer da bi otvorio vrata treba ti 5min ako nije gazda kraj tebe a sistem paljenja zvijeri treba stvarno puno mozga i ideja ako gazda nije pored tebe-moraš biti u leru a to ti je ruska getriba pa ti znaj i tek onda daje kontakt i grijače(savo ispravi me ako griješim u vezi grijaća) a da krene bljuvati vatru stisneš kvačilo i jedan dugmić:idea: -to je dorada po želji vlasnika:gitarist:
moram pohvaliti da vrata dobro brtve, ima puuuuuuuuuno brzina mislim da po mojim izračunima 45 naprijed i 9 u rikverc:gitarist: i moram se pohvaliti da sam skužio sve brzine i kalanja, troši kao rus ali s obzirom na ućinak to opravdava, još mi se dopalo što ima svaku hidrauliku i ulje odvojenu kao jedan segment(volan, zadnje ruke, prednji pogon, getriba...), na opče iznenađenje kabina, kad se napokon popneš u nju, ima mijesta u vratima, sic je od auta ali baš mu stoji, mjesta za motorku i sve ostalo...
-zamijerka je jedino što ku.ca ne vidiš pod uvijetom da kvaćiš nešto iza osim ako ne otvoriš šajbu, zadnje gume su široke ali prednje su 7.50 pa smiješno za vidit ali kad ga čuješ u gasu gače ti se tresu i pred malim gumama
možda ga probam koji dan da vidim kako mi stoji
naspram 52 je nebo i zemlja jedino 52 dajem pravo potpune preglednosti