stihlMS660
Član
- Tu od
- 18 Stu 2010
- Poruka
- 275
kolko bi bila cijena vitlanja da vitlaš nekih 6 sati i da izvučeš 40 metara drva???
kolko bi bila cijena vitlanja da vitlaš nekih 6 sati i da izvučeš 40 metara drva???
ne bavim se tim poslovima, ali po vasoj prici neki prosjek bi bio 5m/h, nekako mi malo, jesu to neki ekstremni uvjeti ili sta vec. To bi bilo nekih 6 do 7 stabal na sat, znaci za svaki trupac 10 min, neznam cemu je potebno toliko vrijeme, pa nije valjda daleko 300 m.
evo da se pohvalim da je danas vitlanje bilo solidno...ursus c 335 sa tajfunom 35- prosijek po cugu je oko 2-3m, od svih poteškoča jedino me zaobišlo da kirijam u brijeg ali sve vučem iz jarka na trasu...danas sam uspio očistiti 30% jednog jarka a ostatak če odraditi novi hittner 55a a ja odoh na brdo rušiti i vitlati nešto pametnije
oo pa to je već ozbiljan teret za maloga ursuza . nije da ti ne vjerujem ali slika bi me potpuno uvjerila
jeli ti vučeš uzbrdo ili niz brdo drva ?
nizbrdo i po ravnom, mali skače ali iderayer:
sliko sam nešto pa ču se večeras malo pozabavit time da razuvijerim nevjernog hrvoja:lol:
P.S- hrvoje nije sve u veličini:!:
a kad mi alat mali pa moram nekako namiriti mijeru
ni jedno nije loše ako znaš raditi......to je kao da pitaš jeli bolji golf-krpan ili mercedes-uniforest