izgleda dosta čvrsto, sam glavni postroj je sasvim ne zaštičen, nema prihvat za automatsko kvačenje, nema PK, mislim da vidim kako se štela lamela ali se iskreno nadam da se varam, sviđa mi se položaj samog kardana- dosta je u centru, također pohvala jer sa samo jednim ključem možeš raskopati čitavo vitlo, da ima krunaste matice sa osiguračem dao bih mu ocijenu više, sam poklopac postroja bi isto tako donio ocijenu više, sama zaštitna mreža je po meni više onako da ju ima nego da služi svrsi- potpuno ne dorađena, oblik daske se meni ne sviđa i to zbog snage vitla i same "veličine-širine" a također se time puno umanjuje sama stabilnost i sigurnost prilikom vitlanja, PK bih tu puno pomogla ali ni to ne bih bio neki značajni pomak prema sigurnosti i stabilnosti, također na odmet ne bih bili detalji poput nekog nosača za motorku, sikiru, nekakvi lančići na koje su pričvršćeni klinovi i osigurači, možda ima ali na slici se ne vide nikakve nožice koje bih služile da je vitlo stabilno kad je otkačeno, "poteznica" za prikolicu je baš bez veze buduči da po slici imam dojam da je rupa za klin koji bih jedva i tačke mogao vuči.........................na kraju to je samo moje mišljenje, također dečki koji ga rade možda če i pročitati nešto od naših kritika i pohvala te se nadam da če ih uvažiti, u svakom slučaju pohvale za jednostavnost i hrabrost dečkima koji rade i koji svoje podatke stavljaju na naljepnice sa kontaktom jer i ako je prošlo atest ne znam što je tu atestirano osim možda samih varova i same snage vučenja ali nikako ne mogu progutati dasku
moja ocijena od 0 do 10 je 4:vragek: