medo i tajfun su stvoreni jedno za drugo, imam ja tu kombinaciju i do jaja je, i vitlo i medu su iskorišteni max. vitlo samo po sebi je vrhunsko
ne puknuti za profi treba jači traktor:finga:
hitler 55 iz bijelovara ima vitla po 3.5t i nema toga što ne izvuče a da njemu nije dosta
ne puknuti, trebaš jači traktorNe karabaja , za profi treba jače vitlo .
Doči češ ti do toga i sam ..samo treba malo vremena ..mlad si još
bez donje koloture se nemoj igrati!!! ja je konstantno koristim, evo zadnju liniju kad sam radio s vitlom, pušto sam se na rikverc u padinu i ukopo se i vitlo krasne komade od 1m3 i više i nema da mrda, kad več imaš PK onda ju iskoristi!!!!
ne puknuti, trebaš jači traktor
ti to nikad nečeš shvatiti jer si slovenac:mrgreen:
E sad pogledaj dijagram od svog vitla pa ti bude jasno (možda ti bude jasno) da imaš vitlo za čačkalicehitler 55 iz bijelovara ima vitla po 3.5t i nema toga što ne izvuče a da njemu nije dosta
Da mi je videti to vitlo koje bude preko pomočne dignulu (pa i ) malog ursusa
pogledaj u moj album:mrgreen:
da mi se nije desilo ne bih riječi reko, na bok ga okrene ko budalu a diglo mi je i prvi kraj, nije ga diglo 2m ali ga je diglo, desilo se jednom ili 2 puta i znači da je moguče
pa imaš sliku fucking vitla, kaj bi trebo ko 90 posto idiota stavljati na tub kako se nešto ne bih trebalo raditi, čast izuzecima, možda da ursusa prekrenem samo zato da bih tebi dokazao da je to moguče:butthead:I kaj ima u tvom albumu na tu temu?
E to je karta za proboj na tržište :mrgreen::supz:pa imaš sliku fucking vitla, kaj bi trebo ko 90 posto idiota stavljati na tub kako se nešto ne bih trebalo raditi, čast izuzecima, možda da ursusa prekrenem samo zato da bih tebi dokazao da je to moguče:butthead:
btw- danas sam imo prilike malo se poigrati sa novim hitnerom 55- moj dojam-katastrofa- kabina u koju moraš ulaziti kao u labirint, kontra mijenjač- s desne na lijevu idu brzine
ne bih mogo spavati a da ne kažem da sam više nego iznenađen(pozitivno) s njegovom snagom vitlanja, mašina ima dosta snage, početni nedostatci sa hidraulikom su riješeni i sve radi više nego super, e da ima i radio sa cd i usb čitaćem:supris:
Bok svima!!! Imam pitanje za sve one koji imaju iskustva sa izvlačenjem trupaca. Namjeravam kupit sajlu a neznam koju, imam traktor 35KS i nije mi potrebna za neke zahtjevne poslove. Molim vas ak ko ima kakva iskustva nek javi Pozz!!!