To nije velika cijena za (kaljeni) lanac.
Karabaja, kad ti prvi put sajla preleti kraj glave (pri pucanju), shvatil buš koliko je lanac bolji (sigurniji).
U šumi večinom samo izvlačim trupce van,i to radim sa sajlom.
E sad se javlja sljedeči problem,ako je tvrd teren i ako se vuče sajlom ona se jako "haba" i onda se oa niti počneju trgat i sajla s vremenom pukne na tom mjestu,pa nekak nebi preporučio sajlu,lanac mi djeluje punno bolje.
kada sam kupovao lanac samo jedna kuka je bila gore, a druga se morala kupiti naknadno.
možda bi sajla 14-ica bila riješenje.....ali onda več dolazi u pitanje centralna sajla
imas kod ovihma neću sajle samo me interesira di ima jačih lanaca i kolko najjači ima nosivost?
Nisam točno opisal za što mi točno treba. Kod mene je teren potpuno ravan i nema kamenja, do sad sam koristil susjedovu sajlu i nikad nisam imal problema al ne volim posuđivat stvari pa... Najviše koristim da si povučem grane il manje trupce na čistinu nije to nešto na veliko. Pa bi ipak sajlu. Našo sam jednu zanimljivu u križevcima TRGO AGENCIJA ČELIČNO UŽE 12,00 mm VRUČE ZN KJ. 6X19 DIN 3060. Molim vas za vaša mišljenja.