vargas; možda je u pitanju bila i ovakva kaže:Slabo bi se provel sa motorkom na takvim skupovima.Dosta da ti jedan od vatrogasaca hiti ajncug na vodilicu.To ti se bi se zaštopalo a di si onda sweat)::icon_lol:
Kaj se tiče puteva ako je ucrtan to treba općina sanirati ili ako je državni državne službe.Prošlo je doba radnih akcija i one su na žalost prošlost jer svaki gleda za svoje dupe.I sve ide po sistemu ko jači taj kači.Ja se sjećam asfaltiranja ceste kod mene,svako kućanstvo je dalo neke novce.Naravno našli se i pojedinci koji nisu htjeli dati i rekli da oni ne koriste tu cestu.Nema da na da ne prođu ili autom ili traktorom.I kaj moreš takvim ljudima bez karaktera i srama?A da ne velim koliko je bilo radnih akcija na sporednim putevima,čišćenja graba,zaštopanih mostova.Takvi se nikad nije odazvali nigdje.A uredno voze svugdje i koriste sve moguće puteve po potrebi i prođu i odrede trasu kud njima paše.Meni su par puta zgazili ogradu koju imam na voćnjaku pored šume.Jer im je tuda bilo bliže.Mjesto mi je od strane i ne mogu znati tko je bio a ne mogu niti tamo čekati vječno da netko naiđe.Samo sad je tamo obavijest i provizorna ogradica a tko se ogluši na obavijest ide na vlastitu odgovornost i taj će se garant javiti da si je gume probušio:biggrin:A samo ga čekam.