Prikolica je u početku trebala biti na gumama manjeg promjera,ali smo u zadnji čas uzeli ove veće.Sad je ona paralelna s tlom kad je zakačena za malog IMT-a,kad bi bila niža,trebalo bi raditi novo rudo,a tih 15-20cm razlike mi ne znači puno,ne treba ju tovariti do vrha,a vozi se po ravnici...Ona će također cijelo ljeto služiti za prijevoz plastičnih karnistara od 1000l,i taman idu tri komada na nju,a tad bi mi smetali kotači koji bi bili viši od poda prikolice. Drva radim samo za vlastite potrebe,nekih 50 metara godišnje,i bit će preporod raditi s njom,jer smo do sad drva izvažali iz šume sa dvije Kikinde dvoosovinke,one su još više,a i dosta nezgodne za manevriranje po šumi.
Ovu prikolicu mi je pravio kolega koji mi radi sve popravke i preinake u vezi sa željezom,bravar i zavarivač u velikoj firmi,pa mislim da neće biti problema s čvrstoćom konstrukcije....
Oficir-kopčanje je tak kak je bilo,prikolica je neka Njemačka Oscha... Da je došla šasija direkt na osovinu,onda ni to ne pomaže...