• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ŠUMSKE PRIKOLICE

• Temu pokrenuo Lamborghini R2
  • Datum prvog posta

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pozdrav ekipa.
Evo i ja sam napokon zavrsio svoju prikolicu.
sve je ljepo rudo , svora , osovina , kotači ..ali zašto si tako nagrdio rudo , rudo na najviše opterečeno na spoju rudo- sanduk ..tak da za ovim preklpopom nema nikakve potrebe

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
I zakaj je tak uska šasija, a širok trag?

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Uska šasija - dovoljno za metrice, širi trag kotača takva je osovina i dobro je za stabilnost.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Širi trag...pa nije to formula 1, već ide po šumi. A tam nije pista, već uski kolotragi. Pogotovo u zavojima.

neven123

Član
Tu od
2 Velj 2015
Poruka
66
Duzina je 3,25m tovarim koliko nose gume od 17,5 cola ili dok nije puna malo iznad stica.
Nije rudo napravljeno na taj nacin zbog pojacanja nego mi je falilo tih 10 cm visine na kuki.
A sirina taman za fiata. 10 je cm uza od traktora.

Kakav ti je onaj steyr u usporedbi s ostalima u svojoj klasi?

2 cilindra 28 ks brz oko 35-37 kmh
Radi sve osim oranja, pripreme za sjetvu i sume.
A trosi ko upaljac.

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Okreni felge na drugu stranu, jer ovak nije dobro za osovinu.

neven123

Član
Tu od
2 Velj 2015
Poruka
66
Ogromi su lezajevi, i bila je na osovini plocica od atesta na 9000 kg tak da nebi smjelo biti problema.
Ali ako okrenem onda mi stoje van kucista s lezajevima.

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
Ogromi su lezajevi, i bila je na osovini plocica od atesta na 9000 kg tak da nebi smjelo biti problema.
Ali ako okrenem onda mi stoje van kucista s lezajevima.

Zavari odbojnike na šasiju,neće smetat glavčine.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Kada se tovari ovako visoko onda ova prikolica gubi svoj smisao.

Bendelja

Član
Tu od
19 Pro 2014
Poruka
153
Znam ali situacija je bila takva da se ne vraćam po 1 m. Obično se trpa kako su štice i mali vrh na sredini da primu gurtne.

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh