• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sušare za žitarice

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
Montirala je ekipa iz Križevaca, a Delnice samo proizvode sušare i prodaju silose...
Seting Inženjering se zove firma...

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
eee seting radili su jednom u susjednom selu al ja mislim da je reko da se mu ju i montirali

mali gazda

Član
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
93
daniel s čim se točno baviš ,koliko zemlje obrađuješ koliko košta to sve u kompletu sa silosima to što vidimo na slikama inače sve predivno za vidjet

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
Bavim se samo ratarstvom, obradjujem 200 ha, kolko kosta, hm, ni sam nisam zbrajal, ali preko milijun kn.... plus jos 38 metara supe koja se nevidi... ali je sve u sklopu toga

Steff

Aktivni član
Tu od
23 Pro 2010
Poruka
487
Jel ima ko iskustva sa sušarama na plin?
Da budem točniji jel neko zna možda zakaj se kod sušenja na plinskoj boci i crijevu stvori inje (led) ?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Zanimaju me iskustva sa delnickim susarama kapaciteta 1 i 3 tone na sat pa ako ima medju clanovima koji vlasnik volio bih cuti ponesto o njima.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Re: Sušara za kukuruz

Pozdrav. O mobilnoj susari na naftu nisi razmisljao? Ne dopada mi se ova sto ima 3 elektromotora, nije mobilna i sto se mora loziti. Ali ako se organiziras kako spada vjerujem da ce dobro raditi. Koliki joj je kapacitet? Inace nije puno novaca.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Spremao jucer susaru za jesen iako mozda nece trebat ako se nastavi ovako. Ispraznio sto je bilo spremljeno lanjskog kukuruza pa je ocistio, podmazao i upalio.

i spremljena nazad

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Ovakva bi mi dobrodosla... i ova ce jesen proc ovako nadam se zadnji put.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Zlata vrijedan stroj. Ako nista ove godine ce se nesto vise pospremit kuci. Sad bi trebalo biti povoljnije iz italije dovest makar rabljenu u dobrom stanju.

universal703

Novi član
Tu od
25 Svi 2013
Poruka
6
To je agrimec as800?? Narucio sam takvu iz italije samo što je crvene boje, ali model as800 11 tona..

:)

universal703

Novi član
Tu od
25 Svi 2013
Poruka
6
Preko uvoznika, reparirana je i ima godinu dana garancije.. Daj mi reci koliko goriva potrošiš za jjedno sušenje, s obzirom na vlagu

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Ne pratim bas potrosnju. Bitna je i ulazna temp. zrna. Nije isto grijati sa 0 stupnjeva na 50 ili sa 20 na 50. Nekih 150-200 litara otprilike sa 20-22% vlage

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Juce stigla prinova, danas je namjestali na svoje mjesto, sutra podmazivanje ustelavanje i proba, Agrimec 17t

hb6.JPG

Najnoviji postovi

Na vrh