prije nicanja DOST 330, i neznam koliko je bio učinkovit.....kada sam poslije opet morao.....
Dost je isti preparat kao i stomp, ista aktivna tvar,samo druga tvornica.Ti preparati nažalost ne pokrivaju sve vrste širokolisnih korova.
prije nicanja DOST 330, i neznam koliko je bio učinkovit.....kada sam poslije opet morao.....
nepokriva ni uskolisne, kojih ima najviše.....
Skup ali je zaista djelotvoran još kad dodaš malo okvašivača a špricati korove poslije kiše kada sokovi najviše kolaju onda je i učinak njaveći.fusilade forte, danas prskano, i nakon 4 sata pljusak, odjednom.......nigdje nije bilo ni oblačka.......pa ću vjerojatno morati ponoviti......:evil:
250ml je 103 kune
jel netko prska grah protiv plamenjače????
ja sam to jučer obavio.....
Koliko ja znam svi trebaju provoditi zaštitu protiv plamenjače.
Evo uredno se javljaju dragi nam korovi , ali čekam ih još malo pa idem sa "Pulsarom" , nadam se da će biti dobro. Jel ovo pjegavost na listu , i jel za nju dovoljan STAR WP 80?
nema gore kombijacije, ambrozija i "onaj korov što se mota po grahu"........i svi ti korovi slični ambroziji sa debelom stabljikom.......
čini se da mi nije uspjelo prskanje sa fusilade forte.......morat ću ponoviti, pa me zanima kakav je taj pulsar, te koliko ide na pola jutra, te njegova cjena????
imam nešto u PDF formatu, o tretiranju graha,al neznam kako da to postavim......ili ću probati prebaciti u JPG.....