johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Eh,neću osporavati informaciju,ali tako je isto jedan forumaš tu na povrčarstvu napisao da je u uputstvu o primjeni Stompa pročitao da Stomp suzbija ambroziju.A koliko ja znam i iz uputstva iz vremena dok sam Stomp koristila i iz iskustva sa njim - on ambroziju propušta.Zapravo je to jedini iole bitniji širokolisni korov kojega on neće suzbiti.Pa sam si dala truda i potražila to uputstvo u kojem je on to pročitao - i gle,doista je tako tamo pisalo.Sada se postavlja pitanje - zašto? Ili je bila štamparska greška - što je malo vjerojatno - ili je onaj koji je izrađivao uputstvo za upotrebu zeznuo.Jednostavn se zabunio u nabrajanju korova koje suzbija.
Dali je tako slučaj i sa Afolonom,pojma nemam,ali bih u svakom slučaju uzela ovu informaciju sa rezervom i najprije napravila mikro pokus.Ili se možda javi netko tko ga je primjenjivao u fazi mahuna - a bože moj,u toj fazi korova više nebi smjelo u usjevu uopće niti biti - to je zatvoren sklop i do tada smo morali riješiti sve što se riješiti trebalo.
Nemam više vremena sada tražiti po netu nešto o tome - jurim u plastenik - posao zove.
.
Dali je tako slučaj i sa Afolonom,pojma nemam,ali bih u svakom slučaju uzela ovu informaciju sa rezervom i najprije napravila mikro pokus.Ili se možda javi netko tko ga je primjenjivao u fazi mahuna - a bože moj,u toj fazi korova više nebi smjelo u usjevu uopće niti biti - to je zatvoren sklop i do tada smo morali riješiti sve što se riješiti trebalo.
Nemam više vremena sada tražiti po netu nešto o tome - jurim u plastenik - posao zove.
.