Hajde, hajde,budimo malo fleksibilniji.Neka se ovo ne shvati kao kritika niti zloban komentar,ali hajde da pokušamo biti malo gostoljubiviji i pristupačniji.Mislim da nema teme na forumu u kojoj se već više puta nisu pretresla ista pitanja i opet netko dođe i postavi ih ponovn
dgovori se negdje kriju,ali treba ih naći.To iziskuje vremena i strpljenja.Bez obzira što onome kome informacija treba sve što u temi piše može dobro doći ako pročita,možda taj netko u momentu dok mu treba nema vremena cijelu temu izlistati,ili mu treba baš samo ta jedna ,a sve ostalo je nebitno.Ili postoji neki drugi razlog zašto to neće napraviti.Ove teme nisu teme od četiri - pet stranica koje se mogu u desetak minuta ili pola sata izlistati i naći trenutno potrebno.Zato pokušajmo pomoći,pogotovo novim članovima. Sjetimo se svojih početaka,nesnalažljivosti i problema koje smo imali dok se nismo uhodali i prilagodili radu foruma.Znam da je iritantno i zamorno ponekada,ali oni koji pomoć trebaju svojom zahvalnošću će nam to nadoknaditi.I sa vremenom naučiti i prilagoditi se načinu funkcioniranja foruma.
@itp, @bhrov, oprostite što sam se baš na vaše upise očitovala,niste vi razlog moje reakcije,primjetila sam već više puta na raznim topicima ovakve stavove starijih članova.Ovo je forum,zajednica,gdje svi mi povremeno nešto uzimamo ili dajemo.Pokušajmo imati obzira i pomognimo drugima da se lakše snađu i uklope među nas.