Planovi su nestabilni 🙃Pozdrav. Kakvi su vam planovi ove godine sa grahom ?🤔
I u Bosni ga zovu kuruzarom....autohtona je sorta i može se naći samo na tržnicama....nema ga uvoznog iz azijskih i latino američkih zemalja.....u Srbiji ga zovu žuti tetovacPrije oko sat i pol vvremena na tržnici sam platila kilogram graha kukuruzara 80 kn. Na internetu ga ne mogu nigdje naći pod tim nazivom. Taj grah mi je uvijek bio najfiniji. Uzela sam ga kako bih ga posijala. Ne znam koliko se graha u prosjeku može dobiti od 1 kg graha. Možete li mi pomoć oko tog odgovora i pod kojim se nazivom taj grah nalazi u poljoprivrednim stručnim podacima.
Možda bude i dobro.....mada mi se kasnija sjetva pokazala boljom zbog jednačijeg porasta,bržim rastom,lakšim suzbijanjem korova.Pozdrav. Ja sam grah posadio . Nikad ranije. 😬
E sad velika kocka da ne bude jakog mraza 🤔
Zar moze biti mladje od godinu danaMože biti problem i ne. Godina dana staro sjeme ne bi trebalo biti loše. Sijali su i starije i bilo je dobro. Mada sam ja imao problem sa dvije tri godine starim sjemenim. Poniklo je 60%. Najbolje staviti test klijavost i vidiš. Najjednostavnije.