Pozdrav svima
Znam da ovo nije tema o graditeljstvu i da možda s time ne poštujem pravila foruma(ja se ispričavam),ali želio sam tu pitati zato što je ovo tema o svinjogojstvu i vi kolege ste i sami vlasnici svinja pa znate neke stvari..
: :drink:
Ispričavam se na dugačkom tekstu,želim što bolje objasniti situaciju. :icon_wink:
Ja bi gradio u ovom postojećem objektu još jedan objekt u kojem bi bile krmače u čekalištima,pa pogledajte slike i jel bi mi netko rekao sa kojim materijalom bi bilo dobro to pregraditi,ako ima nešto osim cigle jer vidite i sami kakvo je stanje sa svinjama pa ako više ne bi imao krmače maknuo bi čekališta i tu bi opet bio heder i sijačice...Postoječi objekat je sa dvije strane popločen sa ondulin pločama i napravljen je zid 80 cm visok,ja bi trebao još sa ili daskom ili nekim MATERIJALOM ta dva zida nadograditi 1,20m,a ove dvije strane koje nisu s ničim pregrađene bi trebao pregraditi sa nečim 2m visoko i strop napraviti,jer bi tu bilo visoko 2m radi hladnoće..
Bili bi tu naravno i prozori i cijevi na stropu za ventilaciju,pa i sami ventilatori,a po zimi bi bio plinski top za zagrijavanje zraka...
UGL. Moje je pitanje: SA KOJIM MATERIJALOM NAPRAVITI TU PROSTORIJU DA ZIMI ŠTITI OD HLADNOĆE,A DA MU NE SMETA VLAGA?
I DALI JE TO UOPĆE IZVEDIVO BEZ CIGLE I PRAVOG ZIDA?
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]