I
ihorzic
Guest
Nece mi prodati! :-( grrrr
Svaki veterinar ako si dobar sa njima ti ima viška koji im nisu više po volji ili duže nove , pa pitaj njih - nemaš kaj izgubiti:?:
Možeš ih uštrojiti i običnim žiletom. :gitarist:
to sam i ja mislio...
čak sam cuo da ako ih stroiš kad imaju 4-5 dana da ne treba kljesta ni zileta samo iščupaš..... naravno moraš zarezati posla sam Mail jednoj firmi pa da vidimo
bit ce papreno....
imam ja 1 emuskulator viška pa ti ga mogu prodat.
kolko para?????
kaj nemaš nikog da radi u bolnici?
i donese ti kirurški skalper.
Kastrirao sam ih na stotine bez antibiotika i bez antitetanusa i nijedan mi nije krepao.U apoteku.. Jednokratni skalpel košta 10-ak kuna. Nemoj se sam upuštat u kastracije.Nije to kako treba dok mu ne daš i antitetanus i antibiotik...
Kastrirao sam ih na stotine bez antibiotika i bez antitetanusa i nijedan mi nije krepao.
U apoteku.. Jednokratni skalpel košta 10-ak kuna. Nemoj se sam upuštat u kastracije.Nije to kako treba dok mu ne daš i antitetanus i antibiotik...
Jednostavna tehnika: opereš saqpunom, osušiš čistom krpom, namažeš alkoholom ili povidonom, kastriraš i u rupicu (ranu ) štrcneš malo povidona. Uspjeh zagarantiran! :gitarist:ma nema tu antibiotika niti antitetanusa samo prasak za rane i jod za dezinfekciju prije rezanjai nista vise ...
imam problem:krmaču sam pod nerasta pripustio 18.12.2011. i prije 10 dana se trebala prasiti ali nije,jel netko zna što bi bilo
imam problem:krmaču sam pod nerasta pripustio 18.12.2011. i prije 10 dana se trebala prasiti ali nije,jel netko zna što bi bilo