Imt 542 De lux
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2010
- Poruka
- 1,166
to je nazimica kada smo ju pripustili 19.12 to je bilo preganjavanje,a vime se ne povećava.od 19.12 nije tražila nerasta o od zadnjeg pripusta se udebljala cca 50 kg
to je nazimica kada smo ju pripustili 19.12 to je bilo preganjavanje,a vime se ne povećava.od 19.12 nije tražila nerasta o od zadnjeg pripusta se udebljala cca 50 kg
ak je kvalitetna daj joj smjese za krmače,ima od sana,imaš i onaj sprej,nemrem se setit kak se zove kao miris nerasta.
ak se ne počne terat pod nož.
prvi put čujem za sprej , daj objasni malo kak to djeluje , de se kupi i koliko košta
Ovako,trebao bih savjet,planiramo kupiti krmaču,za početak jednu,s obzirom da imamo mogućnosti držanja,a uglavnom bi se držalo za vlastite potrebe,pa me zanima koju bi sortu preporučili,koju kilažu krmače uzeti?da li nešto oko 80kg pa dohraniti i pripustiti,ili već pripuštenu ili nešto treće?
također imamo otprilike 2ha zemlje koja je uglavnom zasijana kukuruzom,pa me zanima što bi valjalo uz kukuruz sijati?ječam,zob ili nešto drugo?
isto tako zanima me utrošak hrane po krmači i odojku po danu?ako postoji kakva tablica ili tako nesto,cisto informativno!
zahvaljujem