nisam citao cijelu emu, mozda se ponavljam, par puta se dogodi da svinja od nekih 80kg, tesko ustaje na zadnje noge, a planiram da ih tovim do 180kg, sta je razlog, ako se ne poprave morat ce prije vrmena na klanje, aplanirane su na jesen za svinjokolju, dole sam na pod koji je betonski stavio gumu debljine 2cm, nije pretvrdo, od cega je onda,
Nadam se da sam se ispravno predstavila nova sam pa nisam baš stručna što se tiče pravila foruma
Najvjerojatnije ima žuljeve neznam strućni naziv za to ali ga boli i nemre stajati pa se onda vuće ima takvih dosta slućajeva dugo je razdoblje do zime sumnjam da bude izdržal po mom nebude jedino ako je nešta drugo šta bi bila bolja opcija zatebe da prođe moraš provjeriti o čemu se radi ..
imali neki lijek
Sve je dobro. I mojoj je ovo prvo leglo tak da sam prezadovoljan za sad. Ovu muku dva dana i noći bum zaboravil. Nedaj bog nikom takva muke.
Probaj sjesti na nju (zajahati ju) ako se ukipi kad to napravis sigurno ce pustit i bicka, a ako te pokusava zbaciti sa sebe to bu radila i bicku.