• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Svinjogojstvo

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,486
Kod nas su 4-4,5 , tako sam i ja prodao. Za dva eura ga ne bude nitko papao jer se podcjenjivati ne dam. A mislim da i bilo kome u okolici da netko dođe s takvom ponudom da bi brzo poljubio vrata, em svinja nema a tko bude htio kupiti bude platio. Baš me zanima da li se i za 5 dana na moru može biti za badavo, tamo nitko ne pita koliko košta a seljaka se guzi kud se stigne. Normalno da tko ima dvije tri svinje ne može ga industrijski uzgojiti ni po cijenama u dućanima zato molim brz usporedbe cijena u dućanu i kod seljaka.

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
866
Ja za prodati, hvala Bogu, nemam. Nadam se da nikad vise necu ni imati. Imam 3 svinje po 200 kg i nema tih penez za koje bih ih prodal. Samo sam prenio kaj sam cuo u selu po kojoj cijeni se prodaje ovih 10 svinja u selu. I prenio sam svoje misljenje o cijeni.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,244
Prepuno je 4 e.
Kod nas su 2.5 e.
Da je kukuruz 25-30 centi onda bi bilo u redu 4 eur, ovako kukuruz i ostalo žito 15 centi, a stoka da bude ko suho zlato, nebi išlo baš.

Najnoviji postovi

Na vrh