• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Svinjogojstvo

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
871
Svaka cast ako po toj cijeni uspijes prodati.
Ja osobno ga ne bi toliko platil. Radje onda pajutu po 2 e, i manje

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,491
Kod nas su 4-4,5 , tako sam i ja prodao. Za dva eura ga ne bude nitko papao jer se podcjenjivati ne dam. A mislim da i bilo kome u okolici da netko dođe s takvom ponudom da bi brzo poljubio vrata, em svinja nema a tko bude htio kupiti bude platio. Baš me zanima da li se i za 5 dana na moru može biti za badavo, tamo nitko ne pita koliko košta a seljaka se guzi kud se stigne. Normalno da tko ima dvije tri svinje ne može ga industrijski uzgojiti ni po cijenama u dućanima zato molim brz usporedbe cijena u dućanu i kod seljaka.

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
871
Ja za prodati, hvala Bogu, nemam. Nadam se da nikad vise necu ni imati. Imam 3 svinje po 200 kg i nema tih penez za koje bih ih prodal. Samo sam prenio kaj sam cuo u selu po kojoj cijeni se prodaje ovih 10 svinja u selu. I prenio sam svoje misljenje o cijeni.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,245
Prepuno je 4 e.
Kod nas su 2.5 e.
Da je kukuruz 25-30 centi onda bi bilo u redu 4 eur, ovako kukuruz i ostalo žito 15 centi, a stoka da bude ko suho zlato, nebi išlo baš.

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
133
Nije prepuno ako se bez problema proda. Govorim za svoje područje di nema baš ni svinja a ni žitarica.

Najnoviji postovi

Na vrh